Follow us

Δημήτρης Κουτσούμπας | Οι ατάκες του που γίνονται viral, ο Στέφανος Κασσελάκης και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ατάκες του που γίνονται viral, τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

"Νομίζω ότι παίζουν μεγάλο ρόλο τα Μέσα Ενημέρωσης ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πιο εξοικειωμένη η νεολαία με αυτά και φυσικά, τώρα ο νέος άνθρωπος γεννιέται με την τηλεόραση στο σπίτι, με το tablet, με το κινητό. Είναι πολύ οικεία αυτά. Εγώ για παράδειγμα είχα δει τηλεόραση όταν ήμουν ήδη στο Δημοτικό και μάλιστα στη γειτονιά. Τα σχολιάζει ο κόσμος. Ιδιαίτερα την προεκλογική περίοδο που ήταν καθημερινή η επαφή με τον κόσμο έξω στους δρόμους, στα μαγαζιά, στις λαϊκές, σε σχολεία, σε νοσοκομεία παντού, μου έκαναν αναφορά είτε εδώ στους δρόμους της Αθήνας είτε στη Λαμία και μου φώναζαν τα παιδιά "Αυτοί είστε" ή ξέρω γω "που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια"", απάντησε όσον αφορά τις κοινοβουλευτικές ατάκες του που έχουν γίνει viral.

"Τον έχω συναντήσει μια φορά στο Ηρώδειο. Έτυχε σε μια συναυλία να είμαστε μαζί. Χαιρετηθήκαμε τυπικά", είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

"Καταρχάς θέλουμε να δούμε το νομοσχέδιο. Έχουμε έναν προβληματισμό αυτή τη στιγμή, γιατί επικεντρώνεται μόνο στο ζήτημα του γάμου. Γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί και δεν έχουν νομοθετηθεί", απάντησε αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα