Έρωτας Φυγάς - Spoiler: Ο Ιάσονας "τελειώνει" την Αλεξάνδρα μετά την απόπειρα φυγής με τον Μάρκο

Κίνηση ματ από τον Ιάσονα στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Έρωτας Φυγάς"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς "Έρωτας Φυγάς".

Η απόπειρα του Μάρκου και της Αλεξάνδρας να φύγουν με τα τρία παιδιά τους αποτυγχάνει και ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του και να εγκατασταθούν στην Αμερική.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε το "Τηλέραμα"

Η φυγή του Μάρκου και της Αλεξάνδρας με τα παιδιά δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Διάφορες αναποδιές ανακόπτουν την πορεία τους, με τον χρόνο να τρέχει αμείλικτος. Η εισβολή της μαινόμενης Νότας στο Κιάρι προκαλεί αναταράξεις, με τον Ιάσονα να μένει εμβρόντητος όταν διαπιστώνει ότι η γυναίκα του και τα παιδιά του λείπουν. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να τους βρει και να εκδικηθεί μια για πάντα τον Μάρκο.

Αναπάντεχος επισκέπτης

Ο Μάρκος παραμένει υπό κράτηση και η Ευγενία με τον Ιάσονα ετοιμάζονται να του κάνουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται πίσω στο αρχοντικό και μαθαίνει ότι μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας ο Ιάσονας έχει κανονίσει τα πάντα ώστε να φύγουν με τα παιδιά στην Αμερική. Μια απρόσμενη εξέλιξη όμως στη συμφωνία του με τους Γερμανούς θα του αλλάξει τα σχέδια...

Η Μαργέτα, μακριά πλέον από τον Στέφανο, που βρίσκεται πίσω στη Μεσσήνη, δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη όταν επιστρέφει στο σπίτι της στην Κηφισιά. Η σχέση του Μάρκου και του Στέφανου κλονίζεται στον απόηχο των προηγούμενων γεγονότων, αφήνοντας και τους δύο σε άσχημη κατάσταση. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να μεταπείσει τον Ιάσονα, ώστε να μη μετακομίσουν στο εξωτερικό, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Η αδιαλλαξία του δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την Ουρανία, που παρατηρεί τη συμπεριφορά του και τον προειδοποιεί πως, αν δεν μαλακώσει, θα χάσει και την Αλεξάνδρα αλλά και την ίδια. Ενόσω η Χαρά πολεμά με τον τρόπο της τον Ανδρέα, η Νάντια φαίνεται να δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις νοσηρές βλέψεις του Σωκράτη και βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Φάνης συνεχίζει να επικοινωνεί με τη... μυστηριώδη γυναίκα και τώρα καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο. Ο Στρατής προσπαθεί να ξεφορτωθεί το πτώμα του Μίμη, για να μην έχει χειρότερα μπλεξίματα.