Follow us

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα | Ο Αντώνης Αντωνίου και η Μαρία Κατσανδρή για το μέλλον της σχέσης του "Μηνά" και της "Ζουζού"

Ο Αντώνης Αντωνίου και η Μαρία Κατσανδρή μιλούν για τους ρόλους τους στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Ο Αντώνης Αντωνίου, η Μαρία Κατσανδρή και ο Κώστας Μπάρας μίλησαν για τους ρόλους τους και τη συμμετοχή τους στην κωμική σειρά του Alpha.

Ο Αντώνης Αντωνίου ανέφερε αρχικά: "Είναι δέκα και κάτι χρόνια, έντεκα δεν κλείσαμε ακόμα, αλλά περπατάμε στα έντεκα. Ωραία είναι, πολύ καλά. Η επιτυχία της Μουρμούρας οφείλεται στο δέσιμο που έχουμε μεταξύ μας, στο γεγονός ότι είμαστε μια οικογένεια και το χαιρόμαστε πάρα πολύ και αυτό νομίζω περνάει και στον κόσμο, περνάει και στο γυαλί και περνάει και μέσα μας".

Όσον αφορά την Ζουζού, o Αντώνης Αντωνίου είπε: "Υπάρχει μια πολιορκία, υπάρχει μια άμυνα, υπάρχει μια αντεπίθεση. Είναι μια μπερδεμένη κατάσταση που ελπίζω σιγά σιγά να ξεμπερδευτεί και να γίνει κάτι καλό".

Εντελώς ανατρεπτικός ρόλος για την Μαρία Κατσανδρή. Η Ζουζού, ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών που έχει βάλει στο μάτι τον Μηνά.

Η Μαρία Κατσανδρή είπε με τη σειρά της για τον ανατρεπτικό ρόλο της "Ζουζού": "Δεν τον έχει βάλει στο μάτι. Τον συμπαθεί πάρα πολύ, την ενδιαφέρει επί της ουσίας αυτός ο άνθρωπος… Δεν ξέρω αν η Ζουζού θα γίνει η αντικαταστάτρια της Βούλας στην καρδιά του Μηνά…".

Και πρόσθεσε: "Τον ρόλο τον δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά. Μεγάλη χαρά και επειδή είμαι στη Μουρμούρα γιατί μου άρεσε και έλεγα πριν από χρόνια αχ τι ωραία θα ήταν να ήμουν κι εγώ εκεί".

Για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Αντωνίου: "Εκτιμάμε ο ένας τον άλλο, αγαπάμε ο ένας τον άλλο... Μας έχουν πιάσει τα γέλια στην πρόβα".

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μπάρας, ο "Βαγγέλης Στρατέλης" είπε: "Ο Βαγγέλης δεν το κουνάει ρούπι από το σπίτι του Μηνά. Ή εκεί ή διαφορετικά αν φύγει σημαίνει ότι τον έχουν μαζέψει πάλι και έχει πάει φυλακή στο Ηράκλειο μάλλον".

Για την επιτυχία της "Μουρμούρας", ο ίδιος σχολίασε: "Θα απαντήσω ως θεατής. Είναι ότι ένιωθα ανθρώπους πραγματικούς, δικούς μου και ατάκες και διαλόγους πανέξυπνους, υπέροχους. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ τυχερός που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα