Follow us

"Νύχτα στάσου": Mε αφιέρωμα στον Μακεδόνα αυτό το Σάββατο

Ποιοι θα εμφανιστούν στην εκπομπή της ΕΡΤ1 αυτό το Σάββατο;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Τον Κώστα Μακεδόνα και τα αγαπημένα του τραγούδια φιλοξενεί η μουσική εκπομπή "Νύχτα στάσου", που μεταδίδεται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 21:00, από την ΕΡΤ1. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τον δημοφιλή τραγουδιστή και τους καρδιακούς του φίλους σε μια μελωδική βραδιά με αλέγρα διάθεση.

Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει επιτυχίες του, όπως "Μόνο μια φορά", "Κάτσε καλά", "Αντικριστά" και "Τα μαργαριτάρια", με αφετηρία το άλμπουμ "Δεν έχω ιδέα" των Σταμάτη Κραουνάκη-Λίνας Νικολακοπούλου (1989) και προορισμό τον υπό έκδοση δίσκο του "Ο γκρεμιστής"(2023), σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και ποίηση Κωστή Παλαμά, Ναπολέοντος Λαπαθιώτη και Μάνου Ελευθερίου.

"Νύχτα στάσου": Mε αφιέρωμα στον Μακεδόνα αυτό το Σάββατο

Η Λίνα Νικολακοπούλου φωτίζει πτυχές της συνεργασίας τους από τα πρώτα βήματα του Κώστα Μακεδόνα στη δισκογραφία. Επίσης, συζητούν για το "Έκτο πάτωμα" του Αλφρέντ Ζερί, καθώς ο τραγουδιστής μαζί με τους ηθοποιούς της συντροφιάς πρωταγωνιστούν στην αναβίωση της θρυλικής παράστασης, με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη.

Ο Κώστας Μακεδόνας μοιράζεται με τη Δανάη Λουκάκη και την Ευαγγελία Μουμούρη ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του "Έκτου πατώματος", την "Κρουαζιέρα του διαδρόμου" (Κουπαστή) σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Ο ιστορικός ερευνητής της εκπομπής Κώστας Μπαλαχούτης μιλάει για έναν "προικισμένο ερμηνευτή, με πρωτόφαντη συνέπεια" και για έναν "ωραίο άνθρωπο".

ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΣΟΥ

Ο Κώστας Μακεδόνας επιλέγει και τραγουδά με τη Γιάννα Βασιλείου και το γνωστό δίδυμο των νεαρών Γιαγκίνηδων, δηλαδή τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, πασίγνωστα και διαχρονικά τραγούδια, ρεμπέτικα και λαϊκά.

Στην παρέα της εκπομπής, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Δανάη Λουκάκη από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 "Ηλέκτρα", η ηθοποιός και σκηνοθέτις Υρώ Μανέ, ο ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόλγου, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαγτζόγλου, συμπαρουσιαστής της εκπομπής της ΕΡΤ1 "Δύο στις 10", και η δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα