Follow us

Οι καλεσμένοι της Τζένης Θεωνά στις "Μαμά-δες" αυτής της Κυριακής

Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή στην εκπομπή της ΕΡΤ1

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στις 16:00, στην ΕΡΤ1 , η Τζένη Θεωνά συναντά στην εκπομπή "Μαμά-δες” τους εκλεκτούς καλεσμένους της και συζητούν για τα παιδιά τους, αποκαλύπτοντας στιγμές από το μεγάλωμα τους.

Πρώτη καλεσμένη θα είναι η Φωτεινή Δάρρα. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μιλάει για την κόρη της, Ρωξάνη, την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Παπαχριστούδη, για τη συνύπαρξή της με τον σύζυγό της επί σκηνής και για το γεγονός ότι η κόρη της θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική. Επίσης, αναφέρεται στην απώλεια της μητέρας της και πόσο αυτό την ένωσε με τα αδέρφια της.

Οι καλεσμένοι της Τζένης Θεωνά στις "Μαμά-δες" αυτής της Κυριακής

Ακόμη, μαθαίνουμε τα οφέλη του baby swimming για παιδί και γονιό, με τη βοήθεια της Χριστιάνας Φλαμπούρη.

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου μάς συμβουλεύει πώς να διαχειριστούμε την κατάσταση όταν κάποιες φορές χάνουμε την υπομονή μας με το παιδί μας.

Στη στήλη "Μπαμπά-μίλα”, η Τζένη Θεωνά συναντά τον πρώτο Έλληνα σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Μισελέν. Ο Λευτέρης Λαζάρου την υποδέχεται στο μαγαζί του και μιλούν για το εγγόνι του, τα τρία παιδιά του, τη σύζυγό του αλλά και την εξαιρετική σχέση που έχει με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του γιου του, η οποία μάλιστα βάφτισε και το επόμενο παιδί του.

ΘΕΩΝΑ-ΛΑΖΑΡΟΥ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα