Άγριος καυγάς ΣΥΡΙΖΑ με Κούλογλου: "Έχει παρελθόν ως υπονομευτής" - Δεν παραδίδει την έδρα ο ευρωβουλευτής

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον Στέλιο Κούλογλου μέσω διαρροών, λέγοντας πως "έχει παρελθόν δημόσιων αμφισβητήσεων σε κρίσιμες στιγμές".

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στα χαρακώματα βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέλιο Κούλογλου, μετά την ανακοίνωση του ευρωβουλευτή ότι αποχωρεί από την ευρωομάδα του κόμματος, αφήνοντας αιχμές στον Στέφανο Κασσελάκη.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Στέλιος Κούλογλου δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", ότι δεν παραδίδει την έδρα του, υποστηρίζοντας ότι "δεν είμαι σε επαφές με άλλο κόμμα". Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές, "αν υπάρξει παράταξη που τον εκφράζει".

Δες περισσότερα στο www.thetoc.gr