"Η Μάγισσα" | Η Θεοφανώ στήνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο του βρέφους - Όσα θα δούμε στα επεισόδια της νέας εβδομάδας

Όλες οι εξελίξεις στην "Μάγισσα" του ΑΝΤ1

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

"Η Μάγισσα", η δραματική σειρά εποχής επιστρέφει τη νέα εβδομάδα στις 21.45 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Φρίξου, στήνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο του
βρέφους. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα θα απασχολήσουν από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

Ο καταλυτικός ρόλος της Σιμώνης

Η Σιμώνη έχει μάθει την τέχνη της μαντείας απ’ τη μάνα της και τη χρησιμοποιεί για να βγάζει το ψωμί της. Παρ’ όλο που εξαπατά όσους έχουν ανάγκη ν’ ακούσουν τα μελλούμενα, είναι μια γυναίκα με έντονη διαίσθηση. Αναγνωρίζει το χάρισμα της Θεοφανώς και μέσα από "σκοτεινούς δρόμους" θα την καθοδηγήσει για να μάθει να το χρησιμοποιεί και να το κάνει όπλο της. Μόνο που η εμπλοκή της θα έχει θανάσιμες συνέπειες.

Τον ρόλο της Σιμώνης υποδύεται η Μαρία Τσιμά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Μάρκος μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Δαμιανή έδιωξε την Αναστασία απ’ τον πύργο και καταρρακώνεται. Ο Τζανής έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μεταξία, καθώς μαθαίνει πως αποκάλυψε στη Γερακίνα την παράνομη σχέση τους. Η Θεοφανώ εκμυστηρεύεται στη Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει κι εκείνη της προτείνει ένα σχέδιο για να κάνει το χάρισμα, σύμμαχό της. Ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που θα συγκλονίσει την Αναστασία. Ο Αντρέι βλέπει στο πρόσωπο του Μανόλη, τον σωστό άνθρωπο που θ’ αφυπνίσει αυτούς που πρέπει για να τον βοηθήσουν να φέρει εις πέρας την αποστολή του.
ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Ρασοφόρο και τον Μανόλη την αποστολή του, με σκοπό να συμμετέχουν και οι ίδιοι. Το σχέδιο του Τζανή για να γλυτώσουν τα κουρσέματα των Γερακάρηδων ικανοποιεί πολλούς, αλλά τον οδηγεί σε ρήξη με τον Μάρκο. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο συγκρούονται εξαιτίας της Σιμώνης και του τρόπου που διάλεξε να τη βοηθήσει με το χάρισμά της.
ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η συνάντηση του Αντρέι με τον μυστηριώδη Ρασοφόρο στέφεται ξανά με αποτυχία. Ο Φρίξος προειδοποιεί την Αγάθη για την επιρροή που ασκεί η Σιμώνη στη Θεοφανώ και η μοναχή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Σπήλιος αναθέτει στον Θράσο να παρακολουθεί τον Μισέλ, πιστεύοντας πως ο Γάλλος ανακάλυψε πού κρύβεται ο θησαυρός. Ο Μιχαήλ είναι σίγουρος πως το καράβι του κουρσεύτηκε απ’ τον Σπήλιο, ενώ η Μεταξία αποφασίζει να εκδικηθεί ύπουλα τον Τζανή. Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Φρίξου, στήνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο του βρέφους.