Follow us

Ο Ζήσης Ρούμπος με δική του εκπομπή! Όλες οι λεπτομέρειες

Μάθε τα πάντα για την εκπομπή του Ζήση Ρούμπου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός, stand up κωμικός και συγγραφέας, αναλαμβάνει την παρουσίαση της νέας εκπομπής του Action 24 με τίτλο "Γκαράζ", αύριο βράδυ και κάθε Σάββατο στις στις 22:00.

Τι είναι το "Γκαράζ";

Το "Γκαράζ" αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24! Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

Στο "Γκαράζ", ο Ζήσης Ρούμπος φιλοξενεί κάθε Σάββατο στις 22:00 το βράδυ, νέα μουσικά ταλέντα που με προσωπική σφραγίδα, πάθος και δυναμική βρίσκουν τον χώρο να εκφραστούν. Σε ένα χαλαρό κλίμα, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αλλά και covers άλλων καλλιτεχνών, ενώ ο Ζήσης Ρούμπος με το αστείρευτο χιούμορ του, καταφέρνει να ξεδιπλώσει τις προσωπικότητες των καλλιτεχνών που φιλοξενεί με χαλαρές συνεντεύξεις. Αστεία παιχνίδια και σχολιασμός ολοκληρώνουν την εκπομπή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα