Follow us

Η Γη της Ελιάς | Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο - Όλες οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς "Η γη της Ελιάς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Η γη της ελιάς - Αντογόνη Νεοφύτου

Σχέσεις μετ’ εμποδίων, εκβιασμοί και απειλές, ζωές σε κίνδυνο. Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA "Η γη της ελιάς" οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Το ανεξέλεγκτο πάθος γεμίζει τον Κουράκο και τη Δήμητρα με τύψεις για τον Ορέστη. Η σχέση του Μάνου με τη Μαρίνα οδηγείται σε αδιέξοδο. Η Ιουλία παίρνει τη μεγάλη απόφαση να συναντήσει την κόρη της. Η Θεοδώρα δέχεται βίαιη επίθεση και τρομοκρατείται.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 16 έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00:

Επεισόδιο 18 (Δευτέρα 16 Οκτωβρίου)

Η Ιουλία και ο Στάθης δίνουν εντολή σε ντετέκτιβ να εντοπίσει την κόρη τους, ελπίζοντας πως έτσι θα έχουν μια ευκαιρία να της εξηγήσουν την αλήθεια. Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς έρχονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο παλιός Λοχίας κάνει την επανεμφάνισή του στο στρατόπεδο. Ο Κουράκος έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον Ορέστη, εξαιτίας της σχέσης του με τη Δήμητρα που φαίνεται να έχει συνέχεια. Ο Ισίδωρος εξομολογείται στην Αμαλία πως δεν του περνάει αδιάφορη, αλλά η διαφορά ηλικίας τους τού δημιουργεί αναστολές, καθώς φοβάται τα σχόλια του κόσμου. Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο. Εκείνος νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Μαρίνα όμως αρνείται, οδηγώντας τον Μάνο στη σκέψη του χωρισμού.

Επεισόδιο 19 (Τρίτη 17 Οκτωβρίου)

Ο Κουράκος και η Δήμητρα νιώθουν αμηχανία μέσα στο Τμήμα. Ο Μάνος, απελπισμένος από την αντίδραση της Μαρίνας η οποία δείχνει να συμφωνεί με τον χωρισμό, ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου. Εκείνος μιλά στη Μαρίνα, αλλά δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει. Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Στάθης, βλέπει τη στάση της Ασπασίας και του Δημοσθένη απέναντι στον Ορέστη και προσπαθεί να τους συνετίσει για να μην γαντζωθούν πάνω του. Η Μαργαρίτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που της δίνει τις απαντήσεις για την επίθεση και τις απειλές που δέχεται. Η Δήμητρα και ο Κουράκος δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που υπάρχει μεταξύ τους. Ο Στάθης και η Ιουλία μαθαίνουν ποια είναι η κόρη τους και ότι ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Επεισόδιο 20 (Τετάρτη 18 Οκτωβρίου)

Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Η Άννα και η Βασιλική τούς βλέπουν και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. Ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ». Στο μεταξύ, η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να βρίσκονται. Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες. Η Αρετή πετυχαίνει την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στον δρόμο και δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει το «καρφί» της. Θύμα ξυλοδαρμού πέφτει η Θεοδώρα από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα. Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να τον περιθάλψουν. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει την κόρη της.

banner

Επεισόδιο 21 (Πέμπτη 19 Οκτωβρίου)

Η Θεοδώρα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχθηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία σταρ του Tik Tok. Η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι τής Αθηνάς για να νιώθουν πιο ασφαλείς. Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον άρον για την πρωτεύουσα. Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Η ξαφνική απουσία της Ιουλίας δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία κι αφήνει την Αθηνά εκτεθειμένη. Έτσι, ο Ισίδωρος αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος αμέσως φωνάζει στο σπίτι τη γιατρό.

Επεισόδιο 22 (Παρασκευή 20 Οκτωβρίου)

Η Αθηνά λέει στη Μαρία ότι, λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνει να πάει στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να καλέσει την παρέα για παίξουν χαρτιά. Ο Κουράκος και η Δήμητρα δεν μπορούν να αντισταθούν στην έντονη έλξη που νιώθουν και συναντιούνται συνέχεια. Ωστόσο, τους τυλίγουν οι τύψεις αλλά και το άγχος της επαγγελματικής τους σχέσης. Η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει το βράδυ στο σπίτι της Αφροδίτης και χωρίς να διστάσει πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα, δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα