Follow us

Συγκινεί ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη: "Δε πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπάω"

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην πρεμιέρα του Mega Stories συνάντησε τον αδερφό του Αντώνη Καργιώτη

Ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα ήταν αναμφίβολα η δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος έφυε από τη ζωή άδικα, όταν μέλος του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξε και τον άφησε να πνιγεί με το στιγμιότυπο να καταγράφεται σε κάμερα και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή και θλίψη.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην πρεμιέρα του Mega Stories συνάντησε τον αδερφό του, Νίκο και μίλησαν για τα παιδικά τους χρόνια αλλά και για τη στιγμή που τον πληροφόρησαν ότι ο αδερφός του δολοφονήθηκε.

"Μου λείπει πολύ. Πολλά είναι αυτά που δεν πρόλαβα να του πω. Το βασικό είναι ναι ότι τον αγαπάω. Τελευταία φορά τον άκουσα μια βδομάδα πριν το συμβάν. Είχε χιούμορ, του άρεσε να κάνει πλάκες για να γελάσει ο άλλος. Δεν πίκραινε ποτέ κανέναν. Το ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους. Το έμαθα τα ξημερώματα 3:10 με πήραν από το Λιμενικό και έκλαιγε κι αυτό το παιδί γιατί τον γνώριζε τον Αντώνη. Νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα το βίντεο, εκεί μετά τα έχασα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον εαυτό του στον θάνατο, Άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή. Από εκείνο το βράδυ έχει αλλάξει η σκέψη μου για τους ανθρώπους. Πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει έτσι απλά μια ζωή;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα