Follow us

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το "Mega Stories" επιστρέφουν στο Mega

Πρεμιέρα σήμερα για το "Mega Stories"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου, για τέταρτη χρονιά, αναζητά, αφουγκράζεται, ακούει και αναδεικνύει ιστορίες για τα μεγάλα αλλά και τα μικρότερα γεγονότα της ζωής.

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 00:10, το "MEGA Stories" επιστρέφει στο MEGA με ιστορίες που αφορούν τον τηλεθεατή. Με δημοσιογραφικές αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και με εργαλεία τη δημοσιογραφική έρευνα, τη διασταύρωση των στοιχείων και την αξιολόγηση των γεγονότων, η εκπομπή επιμένει να αποτυπώνει τη συχνά αθέατη ή ακόμα και την παρεξηγημένη πλευρά των ειδήσεων, τη ζωή που συνεχίζεται όταν τα φώτα και οι κάμερες απομακρύνονται.

Υπάρχουν ιστορίες ενδιαφέρουσες, ιστορίες καθηλωτικές, ιστορίες που μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή. Υπάρχουν ιστορίες άγνωστες και ανεξερεύνητες, και άλλες που ακόμα δεν έχουν βρει φωνή. Όλες τους όμως είναι ιστορίες με ήρωες και κεντρικούς χαρακτήρες ανθρώπους που αξίζει να ακουστούν.

Στην πρώτη εκπομπή, η Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξιδεύει στην Κρήτη, για να ιχνηλατήσει τη ζωή τού Αντώνη Καργιώτη, ενός ανθρώπου που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια όλης της χώρας σοκάροντας και εξοργίζοντας την κοινή γνώμη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα