Follow us

Το χρονικό της ματαίωσης του "Dot" στον ΣΚΑΪ

Πώς προέκυψε η νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ με τη Βάσω Λασκαράκη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Νέες πληροφορίες σχετικά με το πώς οδηγήθηκε ο ΣΚΑΪ να αφήσει στην άκρη το "Dot" μεταδόθηκαν στο "Καλύτερα δε Γίνεται" του Σαββάτου από τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο.

Το κανάλι του Φαλήρου σχεδίαζε την επιστροφή του ψυχαγωγικού magazino, έχοντας στο τιμόνι της παρουσίασής του την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και στην Έλενα Χριστοπούλου ναυάγησαν και αυτό φέρεται να επηρέασε και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

"Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε συζητήσει να είναι στο "Dot" μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου. Τότε το είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ότι είχαν ανταλλάξει κάποια μηνύματα όταν είχε κυκλοφορήσει αυτή η πληροφορία για το ενδεχόμενο (συνεργασίας). H ίδια η Έλενα Χριστοπούλου, ήταν σε διαπραγματεύσεις για να είναι στη Φαίη Σκορδά, όπως και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Tο deal με τη Φαίη Σκορδά δεν έκλεισε γιατί όπως ακούστηκε υπήρχε μία διαφορά κόστους και μία ασυμφωνία γενικότερη με τον ΣΚΑΪ, οπότε η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ γενικώς. Οπότε, απορρίφθηκε και το σενάριο φυσικά να κάνει το "Dot", αφού δεν θα ήταν στη Φαίη Σκορδά. Μαζί της απορρίφθηκε και το σενάριο να είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γιατί ήταν σαν να την πλαισιώνει με ένα τρόπο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Έτσι μου είχε επικοινωνηθεί τότε" δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στη Ναταλία Γερμανού.

Ο ΣΚΑΪ έχει εγκαταλείψει για την ώρα το πλάνο "Dot" και ετοιμάζει μία νέα εκπομπή με παρουσιάστρια τη Βάσω Λασκαρακη.

"Έτσι πήραν την απόφαση να αφήσουν κατά μέρος γενικότερα το project "Dot" και να δημιουργηθεί μία εκπομπή μίας ημέρας, όχι δύο ημερών όπως ήταν το "Dot", την οποία θα παρουσιάσει η Βάσω Λασκαράκη. Είναι της ίδιας παραγωγής με το "Dot", της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Έγινε μάλιστα και μία πρόταση από τη μεριά των συνεργατών της Βάσως Λασκαράκη απ' ό,τι έμαθα. Έγινε πρόταση από εκείνη τη μεριά προς την παραγωγή, όλα πήγαν καλά. Προφανώς η παραγωγή μετά έφτασε στη Βάσω Λασκαράκη και δέχτηκε για πρώτη φορά. Θα κάνει πρεμιέρα μάλλον μέσα στον Οκτώβριο με μία εκπομπή τύπου "Dot", δεν θα είναι ακριβώς ίδια, θα είναι προσωποκεντρική" είπε ο διευθυντής του yupiii.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα