Για τη συμμετοχή της στο "Fame Story" μίλησε η Μαρία Σολωμού στη Σίσσυ Χρηστίδου και στους συνεργάτες του "Χαμογέλα και πάλι".
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα διδάσκει υποκριτική στους "μαθητές" της μουσικής ακαδημίας του Star μία φορά την εβδομάδα.
"Διδάσκω σχεδόν 17 χρόνια σε δραματική σχολή. Αυτό που κάνω, ξέρω πώς το κάνω. Όταν το άκουσα λέω "Κοίτα να δεις τώρα" γιατί εγώ στους μαθητές του πρώτου έτους δεν δίνω κείμενα υποκριτικά, δίνω τραγούδια για να απελευθερωθεί το κορμί τους, να μη νιώθουν ντροπή" δήλωσε αρχικά.
Και πρόσθεσε: "Θα τους κάνω μία φορά την εβδομάδα μάθημα πώς να το πω, μάθημα ερμηνείας τραγουδιού, μάθημα υποκριτικής, σκηνικής παρουσίας. Θέλει ερμηνεία, για αυτό λέμε πολλές φορές "ο ερμηνευτής". Είναι περίεργη ισορροπία. Πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή".
Όσον αφορά όσα πρόκειται να δούμε στο "Fame Story", η Μαρία Σολωμού είπε: "Λίγα πράγματα ξέρω. Ξέρω ότι θα έχει πολλές ανατροπές, ξέρω ότι θα έχει κάποιες διαφορές με το παλιό. Θα παίξουν ρόλο και οι καθηγητές, θα παίξει ρόλο οι μαθητές να έχουν λόγο για τους μαθητές".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr