Follow us

"Το Ναυάγιο" | Οι ήρωες- κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας

Οι βασικοί ήρωες στη σειρά "Το Ναυάγιο" του MEGA συστήνονται

To Ναυάγιο

"Το Ναυάγιο" έρχεται στο MEGA και οι βασικοί ήρωες- κλειδιά της σειράς συστήνονται στο κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, έρχεται στη μικρή οθόνη. Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με κινηματογράφηση υψηλών αξιώσεων από τον σκηνοθέτη Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα.

Διαβάστε Επίσης


Το ταξίδι ξεκινά και ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε πέντε χαρακτήρες που θα συγκρουστούν για την αλήθεια!

Μιχάλης Αργυράκης (Θάνος Λέκκας)

Θάνος Λέκκας


Ένας ακόμη από τους ήρωες που προσπάθησαν να βρουν επιζώντες το βράδυ του ναυαγίου. Ναυτικός και ο ίδιος, απλός και λαϊκός Κρητικός, ο Μιχάλης θα καταφέρει να σώσει τουλάχιστον δυο από τους επιβαίνοντες του πλοίου "Φοίνιξ". Ο ίδιος δεν θα πειστεί από τις εξηγήσεις των υπευθύνων αναφορικά με τα αίτια του ναυαγίου που οδήγησε στον υγρό τάφο εκατοντάδες ανθρώπους. Χωρίς να υπολογίσει το προσωπικό κόστος και με τη βοήθεια ενός δημοσιογράφου που ερευνά την υπόθεση, θα παλέψει για την αποκάλυψη των ενόχων.

Γιώργης Κανελλάκης (Γιώργος Χριστοδούλου)

Γιώργος Χριστοδούλου

Ιδεολόγος, αγωνιστής και ικανός να τα βάλει ακόμη και με τους πιο ισχυρούς, για να φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια. Μια προσωπική αμαρτωλή ιστορία συνδέει τον μαχητικό αυτό δημοσιογράφο με τη βύθιση του πλοίου "Φοίνιξ". Ο Γιώργης θα φέρει σε επαφή τους επιζώντες του τραγικού περιστατικού στην προσπάθειά του να ερευνήσει τις συνθήκες του ναυαγίου, σε μια πολύκροτη υπόθεση που θα πάρει ανεξέλεγκτες κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις.

Διαβάστε Επίσης


Μιλτιάδης Παντελίδης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης)

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης


Αδίστακτος και διεφθαρμένος, γίνεται ο έμπιστος των ανθρώπων του καθεστώτος στην προσπάθεια να αποσιωπηθούν τα πραγματικά αίτια της τραγωδίας. Δικηγόρος στο επάγγελμα, ευφυής και εξαιρετικά αποτελεσματικός, αλλά ταυτόχρονα ύπουλος και δολοπλόκος τρομοκρατεί τους μάρτυρες σε μια προσπάθεια να συγκαλύψει τις ευθύνες των εφοπλιστών και των πολιτικών για το ναυάγιο.


Άγγελος Κοντογιωργάκης (Μιχαήλ Ταμπακάκης)

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Βρίσκεται στο πλοίο εν ώρα καθήκοντος. Αστυνομικός στο επάγγελμα, συνοδεύει έναν κρατούμενο στο μοιραίο ταξίδι. Έντιμος και σταθερός, κρατά χαμηλούς τόνους αλλά αναγκάζεται να ακολουθήσει την τακτική που του ορίζει το Σώμα από φόβο μην χάσει τη δουλειά του. Θαυμάζει τον Ιπποκράτη και τον έχει σαν πρότυπο για αυτό θέλει να μετατεθεί στο Λιμενικό Σώμα.


Καπετάν Στελής (Λεωνίδας Κακούρης)

Λεωνίδας Κακούρης

Ο καπετάν Στελής θα βάλει την μοναχοκόρη του Φωτεινή, στο πλοίο "Φοίνιξ" για το μοιραίο ταξίδι. Άνθρωπος της θάλασσας και ο ίδιος αναγνωρίζει αμέσως τα λάθη και πόσο επικίνδυνο είναι να ταξιδέψει το καράβι εκείνο το βράδυ. Θα παλέψει δίπλα στον Γιώργη για να μάθει ο κόσμος τα πραγματικά αίτια του ναυαγίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα