Το "Cash or Trash" με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη επιστρέφει στο Star για τρίτη σεζόν, αυτήν τη φορά στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.
Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:40 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… "κονταροχτυπιούνται" για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!
Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου.
Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη. Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους νέους buyers του "Cash or Trash".

ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΟΣΚΙΝΑΣ
Έχει καταγωγή από την Ελλάδα, τη Βρετανία και την Ιρλανδία. Σπούδασε οικονομικά, είναι συλλέκτης, επιχειρηματίας και μεσίτης, με έδρα την Κέρκυρα. Το DNA του μυήθηκε νωρίς στη μαγεία των παλιών αντικειμένων, όταν σε ηλικία 7 ετών έκανε τις πρώτες του αγοραπωλησίες στην αγορά του Birmingham. Ο Ρίτσαρντ Κοσκινάς ανήκει στην ομάδα των νέων αγοραστών που έρχεται να κοντράρει, να διεκδικήσει αντικείμενα και… τα ηνία, από τους "παλιούς". Ό,τι έχει ρόδες κάνει τη φαντασία του να τρέχει. Ο Θάνος Μαρίνης και η Άντα Πανά θα νιώσουν το… "γκάζι" των προσφορών του. Ό,τι μπορεί να διακοσμήσει τους επιχειρηματικούς του χώρους, πρέπει να γίνει δικό του. Η Ιόλη Χιωτίνη και ο Γεώργιος Καράμπελλας θα μονομαχήσουν με τον «καινούργιο» για τα πιο ιδιαίτερα αντικείμενα. Φέτος, το δωμάτιο αγοραστών στο Cash or Trash μυρίζει "μπαρούτι"!

ΕΙΡΗΝΗ ΠΛΕΥΡΑΚΗ
Αθηναία με ρίζες από την Κρήτη και τα Κύθηρα, σταδιοδρόμησε για πάνω από μια δεκαετία στον τομέα της φαρμακολογίας και της βιοτεχνολογίας. Η αγάπη για την τέχνη την ώθησε να ιδρύσει γκαλερί στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, οι σπουδές στην αδαμαντολογία την οδήγησαν να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, που ειδικεύεται στο εμπόριο κοσμημάτων και ρολογιών. Η Ειρήνη Πλευράκη είναι ο ορισμός της ήρεμης δύναμης στο Cash or Trash. Μια δύναμη που κινείται με πρωτοφανή στρατηγική και "αρπάζει" από τα χέρια των «παλιών», τα πιο συλλεκτικά και σπάνια αντικείμενα, που νομίζουν ότι θα καταλήξουν στη συλλογή τους. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης είναι ο μεγάλος της ανταγωνιστής, ως έτερος έμπορος κοσμημάτων. Είναι εκείνος που θα νιώσει τη δύναμη της "καινούργιας" και θα αναμετρηθεί μαζί της δίνοντας πολλά cash στις γενναιόδωρες προσφορές της!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr