Follow us

Η Παραλία | Η Υπατία αφήνει τον Χάρι και γυρίζει στον Γιώργο

Η Υπατία ξανά στην αγκαλιά του Γιώργου στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Η Παραλία"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Η Παραλία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Η Παραλία", σύμφωνα με το περιοδικό "Τηλέραμα".

Ένταση επικρατεί ανάμεσα στην Υπατία και τον Γιώργο, που έχουν διαφορετικά "θέλω" για το κοινό τους μέλλον. Το παρελθόν του Χάρι έρχεται να τον στοιχειώσει, τη στιγμή που το χωριό πιέζει τον Καραχάλιο να βρει τον δολοφόνο που μετέτρεψε την περιοχή τους από παράδεισο σε κόλαση.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του περιοδικού "Τηλέραμα"

Η Υπατία ξεναγεί τον Γιώργο στο οικογενειακό σπίτι της στο Ηράκλειο. Εκείνος της αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με τον πεθερό του, Διονύση, σχετικά με το μέλλον τους στην Κρήτη. Η συζήτηση φέρνει στο προσκήνιο εντάσεις και ερωτηματικά για την κοινή μελλοντική τους πορεία. Η συνάντηση του ζευγαριού με τον Γράντο φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και προξενεί ανησυχία στον Γιώργο. Παράλληλα, ο Καραχάλιος, μετά τη συζήτησή του με τον Λευτέρη, έρχεται αντιμέτωπος με νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, καθώς αποκαλύπτονται πτυχές που δεν είναι τόσο αθώες όσο περίμενε. Η Αντιγόνη, στα Μάταλα, ρωτάει ευθέως τον Χάρι για τη συνάντησή του με την Υπατία, εκφράζοντας την ανησυχία της για τη σχέση της κόρης της με τον γοητευτικό γιατρό.

Ύποπτο παρελθόν

Ο Παύλος, παρά το περιστατικό με τον Λώλο, εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη, ενώ παράλληλα ο Διονύσης αναζητεί πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του, κάνοντας μια επίσκεψη στον Αρβανιτάκη. Ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τη Μαρία για το ύποπτο παρελθόν της Ρηνιώς Η Υπατία και ο Γιώργος επιστρέφουν στα Μάταλα, με ένταση στη σχέση τους μετά τις συζητήσεις που είχαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Το παρελθόν του Χάρι συνεχίζει να στοιχειώνει τις νύχτες του, αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά της ζωής του πριν από την άφιξή του στην ειδυλλιακή παραλία. Ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες και βαθαίνει ακόμα περισσότερο το ρήγμα στη σχέση τους με τους ντόπιους. Κάποιος προσπαθεί να τους εκδιώξει από τη γραφική παραλία των Ματάλων...

Οι χίπηδες ανησυχούν

Πάει καιρός από τη μέρα που ο Καραχάλιος άρχισε να ερευνά την υπόθεση και πλέον ασκούνται πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Ο Διονύσης συναντά την Καίτη εν αγνοία του Παύλου, παρακαλώντας τη να τον αφήσει ήσυχο. Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη με τον Γιώργο, του ζητά χρόνο για να ηρεμήσει, προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τα συμβάντα που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνουν τους χίπηδες αδιάφορους. Έχοντας βρει καταφύγιο στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί γύρω τους. Το ανομολόγητο παρελθόν χτυπά όλο και πιο απαιτητικά πλέον την πόρτα του Χάρι, διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά του στο παρόν.

Η Υπατία με τον Γιώργο τα ξαναβρίσκουν και αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα του γάμου τους στη Μαρία. Ο Διονύσης φαίνεται πλέον αποφασισμένος να διακόψει τη σχέση του γιου του με την Καίτη, κάτι που ίσως δημιουργήσει ρήγμα στην οικογένεια.

Η πίεση που υφίσταται ο Λοΐζος για την απομάκρυνση των χίπηδων και την παρεμπόδιση των αδειών για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη τον οδηγεί σε ακραίες ενέργειες. Ο Γράντος, απροσδόκητα, σώζει την Τες από μια δυσάρεστη κατάσταση, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Οι ερωτήσεις του Καραχάλιου για τις παρανομίες του κοινόβιου της παραλίας προκαλούν ανησυχία στην κοινότητα των χίπηδων...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα