Follow us

Γη της Ελιάς | Ο Κουράκος στην αγκαλιά της Δήμητρας

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Γη της Ελιάς | Κουράκος - Δήμητρα

Στιγμές ερωτικού παροξυσμού θα ζήσουν ο Κουράκος και η Δήμητρα, μετά τα ανελέητα χαστούκια που έφαγαν από τον έρωτα και τον θάνατο στη "Γη της Ελιάς”.

Διάβασε όσα αποκαλύπτει ο "Τηλεθεατής”

Στη συνέχεια ήρθε η Ευτυχία στη ζωή του. Ένα φως στο σκοτάδι. Έρωτας κεραυνοβόλος. Η Ευτυχία είναι ένα υπερήφανο κορίτσι με ηθική, αλλά πολύ οδυνηρό παρελθόν. Ο βίαιος Ανέστης την κακοποιεί και χάνει το μωρό που κυοφορούσε. Ένα βράδυ που της επιτίθεται, αμυνόμενη τον σκοτώνει με το κουζινομάχαιρο. Ο φόνος στοιχειώνει τη ζωή της, αλλά καταφέρνει να ξεφύγει από τη σύλληψη. Με τον Κουράκο ερωτεύονται παράφορα και αποφασίζουν να παντρευτούν, αλλά ο Κουράκος ακυρώνει το γάμο με την Ευτυχία ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σοκαρισμένος μαθαίνει ότι η Ευτυχία έχει σκοτώσει τον Ανέστη. Ωστόσο, δεν αντέχει να συλλάβει τη γυναίκα που λατρεύει και την αφήνει να διαφύγει. Αυτό θα είναι πλήγμα στην πετυχημένη καριέρα του, καθώς κινδυνεύει να εκδιωχθεί από το αστυνομικό σώμα.

Η υπαστυνόμος Δήμητρα έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τον Κίμωνα, το γιο του Δημοσθένη, που κατέληξε σε αρραβώνα. Ο Κίμωνας δολοφονείται εν ψυχρώ από άντρες του Κεφάλα -αντιπάλους του Δημοσθένη-, αλλά ο πατέρας, για να μη σκαλίσει το θέμα η αστυνομία, εμφανίζει το φόνο ως αυτοκτονία. Η Δήμητρα σπαράζει από το χαμό του και ψάχνει την αλήθεια για το θάνατό του, καθώς ο αγαπημένος της δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει. Η εμφάνιση του Ορέστη, που είναι μυστικός αστυνομικός, στη Μάνη δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις και στους δύο. Μέχρι που η Δήμητρα βλέπει το σημάδι από τη μεταμόσχευση καρδιάς που έχει κάνει και μαθαίνει πως δότης ήταν ο νεκρός Κίμωνας. Ο λατρεμένος της.

Και οι δύο αφοσιώνονται στην ανακάλυψη του δολοφόνου του Κίμωνα, αλλά ερωτικά δεν μπορούν να προχωρήσουν. Η Δήμητρα με τον Γιώργη περνούν ατέλειωτες ώρες ως συνεργάτες στο ίδιο γραφείο, μοιράζονται πολλά για τη δουλειά αλλά και για τα προσωπικά τους. Είναι στήριγμα ο ένας για τον άλλο. Εμπιστοσύνη, εκτίμηση, αλληλεγγύη τούς έχουν φέρει πολύ κοντά. Μια χαλαρή βραδιά και λίγο παραπάνω αλκοόλ είναι αρκετό να καμφθούν οι αντιστάσεις και να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα