Follow us

Η Ρένια Λουιζίδου για τους "Φόνους στο Καμπαναριό": "Να περιμένετε μια γνήσια κωμωδία που τόσο λείπει από το τηλεοπτικό τοπίο"

Η Ρένια Λουιζίδου μιλά πρώτη φορά για τον ρόλο της στη σειρά "Φόνοι Στο Καμπαναριό"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Ρένια Λουιζίδου, που πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία με τίτλο "Φόνοι Στο Καμπαναριό" μίλησε στον Alpha τον ρόλο της αδερφής Αρσινόης, την αρχιδιακόνισσα της μονής Αγίας Θεοδούλης.

Η αδερφή Αρσινόη είναι παλαιών αρχών, αυστηρή με όλες τις αδερφές και πρωτίστως με τον εαυτό της, ισχυρογνώμων και παρορμητική, θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

Η Ρένια Λουιζίδου για τους "Φόνους στο Καμπαναριό": "Να περιμένετε μια γνήσια κωμωδία που τόσο λείπει από το τηλεοπτικό τοπίο"

Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχουν καμία σχέση με την προσωπικότητα της Ρένιας Λουιζίδου γι’αυτό και τη γοήτευσε ο συγκεκριμένος ρόλος: "Σπάνια με ελκύουν οι ρόλοι με τους οποίους βρίσκω κοινά στοιχεία, συνήθως με γοητεύουν οι αντιθέσεις και με την αδερφή Αρσινόη έχουμε πολλές! Και μόνο το γεγονός ότι έχει επιλέξει τη μοναστική ζωή, θα ήταν αρκετό".

Και πρόσθεσε: "Είναι ένας ρόλος που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω κάνει στο παρελθόν".

Το γεγονός ότι τη σειρά τη σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, λειτούργησε άκρως θετικά στο να αποδεχτεί το ρόλο η Ρένια Λουιζίδου. "Έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και εμπιστεύομαι απόλυτα τον τρόπο δουλειάς του και την αισθητική του" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι να περιμένει ο τηλεθεατής από τη σειρά; Η Ρένια Λουιζίδου απάντησε πάνω σε αυτό: "Μια γνήσια κωμωδία που τόσο λείπει από το τηλεοπτικό τοπίο τελευταία, με αστυνομική πλοκή, μυστήριο και πολύ πολύ γέλιο!".

Υπενθυμίζουμε ότι οι "Φόνοι Στο Καμπαναριό" είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των "Στο Παρά 5", "Είσαι Το Ταίρι Μου" και "Eγκλήματα". Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα