Follow us

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρώτη φορά για τους "Φόνους στο Καμπαναριό": "Το βλέπω σαν πρόκληση γιατί μου είναι άγνωστο"

Ποια είναι η "Ηγουμένη Μαρία", η ηρωίδα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη νέα σειρά με τίτλο "Φόνοι στο Καμπαναριό";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία με τίτλο "Φόνοι Στο Καμπαναριό", μίλησε στον Alpha για τον ρόλο της "Ηγουμένης Μαρίας".

"Είναι εκ προοιμίου πρόκληση για εμένα το ότι ντύνεσαι το ρούχο της μοναχής και δη της Ηγουμένης. Πώς ζει, πώς κινείται, πώς νιώθει, όλα αυτά τα βλέπω σαν πρόκληση γιατί μου είναι άγνωστα" δήλωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Όσον αφορά τα κοινά στοιχεία που πιθανόν έχει με την ηρωίδα της, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου καλεί το τηλεοπτικό κοινό να τα ανακαλύψει μόνο του. Είναι, όπως ανέφερε η ίδια, τόσο εμφανή που δεν κρύβονται.

Ποια είναι η Ηγουμένη Μαρία;

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρώτη φορά για τους "Φόνους στο Καμπαναριό": "Το βλέπω σαν πρόκληση γιατί μου είναι άγνωστο"

Ποτέ πριν δεν υπήρξε τόσο χαρισματική ηγουμένη στο κοινόβιο της Αγίας Θεοδούλης. Η ιερατική κοινότητα στάζει μέλι όταν αναφέρεται σ’ εκείνη! Έχει αναλάβει τη διοίκηση της μονής τα τελευταία δέκα χρόνια και τη διευθύνει με σύνεση και πραότητα. Πάντα μ’ έναν καλό λόγο για όλους, είναι ο φύλακας άγγελος της αδελφότητας, η μητέρα τους, αλλά κι η μαμά τους. Επέλεξε τη μοναστική ζωή πριν 27 χρόνια αλλά στις αδελφές της δεν έχει αποκαλύψει ποια ήταν πριν πάρει τον δρόμο του Θεού. Aφού αποφασίζει να κάνει μυστική έρευνα για να διαλευκάνει το μυστήριο του φόνου, μετατρέπεται από στωική κι αφοσιωμένη καλόγρια σε ριψοκίνδυνη κι αδίστακτη ντετέκτιβ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι "Φόνοι Στο Καμπαναριό" είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των "Στο Παρά 5", "Είσαι Το Ταίρι Μου" και "Eγκλήματα". Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα