Follow us

Οι "Ψυχοκόρες"  συστήνονται στο κοινό | Όσα θελεις να ξέρεις για τις πρωταγωνίστριες της σειράς του ΑΝΤ1+

Αυτές είναι οι "Ψυχοκόρες" του ΑΝΤ1+

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου, οι τέσσερις αδελφές "Πολύζου", οι "Ψυχοκόρες" του ΑΝΤ1+ συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό και αφηγούνται για πρώτη φορά τις ιστορίες τους.

Η νέα δραματική σειρά έρχεται την πρώτη Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ με διπλό επεισόδιο και μας προσκαλεί να σκύψουμε στην κλειδαρότρυπα μιας εποχής τρομοκρατίας, αλλά και ελπίδας.

Μιας εποχής όπου το γυναικείο σώμα ήταν, ταυτόχρονα, τόπος ιερός και νόμισμα επιβίωσης και όπου σε κάθε λαμπερό αρχοντικό υπήρχε κι ένα σκοτεινό υπόγειο γεμάτο μυστικά.

Ποια είναι η ιστορία των "Ψυχοκόρων"

Μαρίκα, Βασιλική, Φρόσω και Δεσποινιώ Πολύζου. Κόρες του Ασημάκη, που θυσιάζεται για εκείνες και εξορίζεται για να τις προστατεύσει από την οργή της χωροφυλακής. Η μητέρα τους, η Αθανασία, λίγο πριν πεθάνει, τις ορκίζει να μη χωρίσουν ποτέ. Η φτώχεια, όμως, αναγκάζει τα τέσσερα κορίτσια να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να κατέβουν ως ψυχοκόρες στην πρωτεύουσα, καταλήγοντας βίαια σε διαφορετικά σπίτια.

Η Μαρίκα (Μαριάννα Κιμούλη), ως πρωτότοκη κόρη, αναλαμβάνει το βάρος του όρκου της μάνας της και την προστασία των υπολοίπων, ειδικά της Δεσποινιώς (Μένια Βουλιώτη) που, μέσα στην αθωότητα και την απειρία της, αγνοεί τους κινδύνους που κρύβει η τόση ομορφιά της.

Μαρίκα και Δεσποινιώ θα καταλήξουν μαζί στην Αθήνα ως ψυχοκόρες στο αρχοντικό του Κοσμά και της Νέλλας Κοτρώτση (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Δήμητρα Ματσούκα), πλούσιων και ψυχρών ανθρώπων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και το χρήμα.

Η Βασιλική (Μαργαρίτα Αλεξιάδη), γεμάτη δίψα για γνώση, φτάνει στην Αθήνα, στο σπίτι του πολιτικού και αριστοκράτη Βαγγέλη Αρδίτη (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος), ύστερα από επιθυμία της κόρης του Μάγιας (Γιούλικα Σκαφιδά). Οι φεμινιστικές ιδέες της Μάγιας, καθώς και τα βιβλία του συζύγου της Παύλου Στρατή (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανοίξουν έναν καινούργιο κόσμο για τη Βασιλική. Τυχερή μέσα στην ατυχία της, θεωρεί δώρο Θεού να βρίσκεται σε ένα σπίτι που της παρέχει ανώτερη μόρφωση.

Η Φρόσω (Άννα Λουιζίδη), κακοφτιαγμένη στην όψη, αλλά προκομένη και με χρυσή καρδιά, θα βρεθεί στην Κρυοπηγή Τριπόλεως, στο σπίτι των Νάτσηδων. Εκεί, το σκοτάδι με το οποίο θα έρθει αντιμέτωπη θα μαυρίσει την ψυχή της, ίσως για πάντα. Εύποροι κτηματίες που τους ανήκουν τα μισά αμπέλια της περιοχής, αλλά έχουν στερηθεί ένα πολύ πιο πολύτιμο αγαθό, ο Ηλίας και η Ευανθία Νάτση (Χρήστος Μαλάκης και Μαρίνα Ασλάνογλου) θα εκμεταλλευτούν τη Φρόσω για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Βαδίζοντας σε άγνωστα και επικίνδυνα μονοπάτια, τα τέσσερα κορίτσια θα παλέψουν να ανταμώσουν ξανά. Όμως, πόσο εύκολο θα είναι κάτι τέτοιο στην Αθήνα του ‘50, χωρίς πρόσβαση σε τηλέφωνο, χωρίς να ξέρουν γράμματα, με χειρότερο εχθρό τις κυρίες του σπιτιού και με τον φόβο ότι πίσω από κάθε αντρικό χαμόγελο κρύβεται ο χαμός τους;

Δες το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα