Ο Ηλίας Βρεττός θα παρουσιάσει "To Πιο Μεγάλο Παζάρι", το θρυλικό τηλεπαιχνίδι που έρχεται στον Alpha τη νέα σεζόν.
Στο πλευρό του θα έχει τον Λευτέρη Μητσόπουλο, σε έναν…ειδικό ρόλο, κάνοντας "παιχνίδι" μαζί με τον Ηλία Βρεττό αλλά και με τους παίκτες. Τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες.
Λίγο πριν βρεθούν τηλεοπτικά στον Alpha, ο Ηλίας Βρεττός και ο Λευτέρης Μητσόπουλος συναντήθηκαν και απαθανάτισαν τη στιγμή. Μάλιστα, ο Ηλίας ανέβασε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία, σχολιάζοντας τι ωραίος τύπος είναι ο Λευτέρης Μητσόπουλος.
""Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ" σημειώνει ο Alpha στην ανακοίνωσή του για " Το Πιο Μεγάλο Παζάρι"