Follow us

Ο πρώτος από εμάς | Ο Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτει: "Ο Φίλιππος στην πραγματικότητα έλκεται από άντρες"

Ο Μάριος Αθανασίου μιλά για τον ρόλο του στη νέα δραμεντί του ΑΝΤ1 με τίτλο "Ο πρώτος από εμάς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Συνέντευξη στην Αθηνά Ζαχαράκη για το περιοδικό "Τηλέραμα" παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου.

Ο πρωταγωνιστής της νέας δραμεντί του ΑΝΤ1 με τίτλο ο "Πρώτος από εμάς" μίλησε για τον ρόλο του Φίλιππου τον οποίο ενσαρκώνει. Η σειρά αφορά μία παρέα έξι αδερφικών φίλων, των οποίων η ζωή αλλάζει για πάντα όταν ο "Άλκης" (ο Σπύρος Χταζηαγγελάκης) έρχεται αντιμέτωπος με μία ανίατη ασθένεια.

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός είπε για τον Φίλιππο: "Θα με δείτε λοιπόν ως Φίλιππο. Πρόκειται για έναν ήσυχο οικογενειάρχη που σε όλη του τη ζωή κάνει "αυτό που πρέπει", όσα δηλαδή χρειάζεται η οικογένειά του, προτάσσοντας πάντα το δικό τους καλό. Είναι τρυφερός, γεμάτος ενσυναίσθηση, προσηλωμένος και αφοσιωμένος, αγαπά τους δικούς του ανθρώπους και φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτε. Έχει μεγαλώσει με τις παλιές αντιλήψεις, με στερεότυπα που δεν έχει τολμήσει ποτέ να αμφισβητήσει και δεν έχει αναρωτηθεί ποτέ αν είναι πραγματικά χαρούμενος με τις επιλογές του".

Ο "Φίλιππος" λοιπόν κρύβει ένα μυστικό: "Ναι, την αληθινή του σεξουαλική ταυτότητα! Αν και οικογενειάρχης, στην πραγματικότητα έλκεται από άντρες, κάτι που δεν περνά από κανενός το μυαλό. Πρόκειται για μία αλήθεια που έχει κρύψει επιμελώς όλη του τη ζωή από όλους, τώρα όμως, ερχόμενος αντιμέτωπος με την κατάσταση του Άλκη και συνειδητοποιώντας πόσο εύθραυστη είναι στην πραγματικότητα η καθημερινότητα, θα πάρει κα΄ποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν τα πάντα. Βέβαια θα πληγωθούν πολλοί άνθρωποι γύρω του κι αυτό είναι ένα τίμημα που ίσως χρειαστεί να πληρώσει ακριβά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα