Follow us

Ν. Φιλαδέλφεια: Χρειάστηκαν μόνο 10 λεπτά για να χάσει ο Μιχάλης τη ζωή του - "Διέφυγαν οι οργανωτές της δολοφονικής επίθεσης"

Χρειάστηκαν 10 λεπτά από την ώρα του τραυματισμού έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, μέχρι ο Μιχάλης Κατσουρής να χάσει τη ζωή του από την ακατάσχετη αιμορραγία.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

"Ο Μιχάλης πιθανότατα δέχτηκε τη μαχαιριά σε "τυφλό σημείο”". Αυτό αναφέρουν ως εκτίμηση, αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία του 29χρονου και έχουν εξετάσει λεπτομερώς το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της ΑΕΚ.

Χρειάστηκαν 10 λεπτά από την ώρα του τραυματισμού, μέχρι ο Μιχάλης Κατσουρής να χάσει τη ζωή του από την ακατάσχετη αιμορραγία. Οι αρχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν οπτικό υλικό, που ενδεχομένως έχει αποτυπώσει τον δράστη να καταφέρνει το δολοφονικό χτύπημα, ενώ αναζητούν πρόσωπα που "πρωταγωνίστησαν" στην επίθεση και κατάφεραν να διαφύγουν.

Δες περισσότερα στο www.thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα