Follow us

Μόνο στο Yupiii!Ο Παράδεισος των Κυριών | Νέος εφιάλτης για την Αμαλία η αδελφή της, Στέλλα

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Ο Παράδεισος των κυριών

Η Αμαλία θα αναδειχθεί ένα από τα τραγικότερα πρόσωπα της σειράς, στο β ́ κύκλο του "Παραδείσου των κυριών", καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ετεροθαλή αδελφή της, τη Στέλλα -κόρη του νεκρού πια- Χρηστίδη και της Ματούλας, που εργάζεται πια ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII

Η Στέλλα, την οποία υποδύεται η Μέγκι Σούλι, η νόμιμη κόρη της Ματούλας και του Χρηστίδη, είναι συντετριμμένη από το θάνατο του πατέρα της και τη διάλυση της οικογένειάς της. Καταφθάνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, καθώς εκεί εργάζεται η μητέρα της, και εγκαθίσταται μαζί της, γιατί χρειάζεται στήριξη και παρηγοριά.

Όμως διψά για εκδίκηση, καθώς θεωρεί την οικογένεια Μπουραντά βασική υπαίτιο για το θάνατο του πατέρα της και τον αφανισμό της οικογένειάς της. Αδυνατεί να συμφιλιωθεί με την παθητική-υποτακτική στάση της μητέρας της και την κοινωνική υποβάθμιση της οικογένειάς της: από μοναχοκόρη αστυνομικού διευθυντή έχει καταλήξει ορφανή κόρη μιας υπηρέτριας, ενώ η φήμη του νεκρού πλέον Χρηστίδη έχει καταστραφεί.

Έχει διωχθεί από την Αστυνομία ως αδίστακτος διεφθαρμένος αστυνομικός, σέρνοντας στο δικό του βούρκο και την οικογένειά του... Ποιο μέλλον μπορεί να έχει η νεαρή Στέλλα Χρηστίδη με αυτή την ασήκωτη μαύρη "κληρονομιά" και τη φτώχεια;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα