Follow us

Το Μυστικό της Πεταλούδας | Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς

Καθημερινά στις 16:45 στο OPEN

Το μυστικό της πεταλούδας

"Το Μυστικό της Πεταλούδας" καθημερινά στις 16:45 στο OPEN

Περιλήψεις επεισοδίων 29 -4 Αυγούστου

Σάββατο 29 Ιουλίου επ 63&64

Σάββατο 29 Ιουλίου επ 63&64

Ο Χριστόφορος ζητάει απ΄ τον Γιάννο να σταματήσει αυτός ο πόλεμος μεταξύ τους και τον αναγκάζει να βγάλει τον κοριό απ΄ το σπίτι της Μαρκέλλας. Ο Γιάννος λέει ότι συμφωνεί μαζί του, αλλά, φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. Ο Μάρκος λέει στην Κρίστια ότι έμαθε πως η Εύα είναι η μάνα του και τη ρωτάει, αν το ήξερε. Η Μαρκέλλα μιλάει στον Χριστόφορο και του εξηγεί πως θέλει να κλείσει αυτή τον λογαριασμό της με τον Γιάννο και αυτός να μην ανακατευτεί πια. Το ίδιο λέει κι ο Φίλιππος στην Ειρήνη. Η Λίλιαν δε μπορεί να δεχτεί ότι ο Θέμης ζήτησε την αντικατάσταση της απ΄ τον πρύτανη και πάει στο σπίτι του μέσα στη νύχτα να τον ρωτήσει γιατί το έκανε. Ο Θέμης της ζητάει να πάνε μαζί στο γιατρό της για να βεβαιωθεί ότι το παιδί είναι δικό του. Η Λίλιαν συμφωνεί, αλλά, την επομένη που είναι το ραντεβού του μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Θέμη. Ο Θέμης βρίσκει τη Λίλιαν χωρίς τις αισθήσεις της στο πάτωμα και πάει να φωνάξει ασθενοφόρο, γιατί νομίζει ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Μάρκος πάει έξω απ΄ το σπίτι της Εύας, αλλά, διστάζει να χτυπήσει. Βλέπει, όμως, τη Χριστίνα, που βγαίνει κι εκείνη τον αναγνωρίζει και του λέει ποια είναι. Ο Χριστόφορος απειλεί τον Γιάννο να μην πειράξει το παιδί του γιατί θα τον κάνει να το πληρώσει. Μετά πάει στη Μαρκέλλα και της ζητάει να πει στον Γιάννο ότι θα σταματήσει να ψάχνει γι΄ αυτόν για χάρη του και για χάρη του παιδιού του. Ο Γιάννος ζητάει απ΄ την Ειρήνη και τον Στέφανο να συνεχίσουν την έρευνα για τον θάνατο της Αλεξίας και να βρουν τι έγινε και ποιος τη χτύπησε πριν πέσει το αμάξι της στη θάλασσα. Ο Στέφανος αποφεύγει να απαντήσει στα τηλεφωνήματα του Νικόλα, μετά το βράδυ που πέρασε μαζί του και ο Μάρκος τελικά βρίσκει το κουράγιο να χτυπήσει το κουδούνι της Εύας.

Κυριακή 30 Ιουλίου επ 65&66

Κυριακή 30 Ιουλίου επ 65&66

Η Ειρήνη λέει στον Μάρκο ότι ψάχνει να βρει τον Κυριάκο γιατί πιστεύει ότι έχει σχέση μ΄ αυτό που συνέβη με το Χριστόφορο και την Εύα στο σπίτι στην Ποταμίτισσα. Ο Μάρκος πάει στον Χριστόφορο και τον ρωτάει, αν ο Κυριάκος είναι εκεί στην Κύπρο. Ο Θέμης αναστατωμένος μετά απ΄ αυτό που έγινε με τη Λίλιαν, αποφασίζει να μιλήσει στην Εύα και να της τα πει όλα για την εγκυμοσύνη της. Η Κρίστια μιλάει με την ψυχολόγο της γι΄ αυτά που έχει αρχίσει και νιώθει για τον Μάρκο. Ο Δώρος με τη Λουίζα καταφέρνουν να βρουν ποιος είναι ο γιατρός της Λίλιαν και η Λουίζα πάει να τον δει μήπως καταφέρει να μάθει πότε ακριβώς έμεινε έγκυος η Λίλιαν. Η Λίλιαν σε μια τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια να φέρει τον Θέμη κοντά της, τηλεφωνεί στην Κρίστια, κλαίγοντας και της λέει ότι ο Θέμης την έδιωξε απ΄ τη δουλειά, ενώ ο Γιάννος λέει στην Ειρήνη να φέρει στο τμήμα τη Μαρίνα γιατί θέλει να την ανακρίνει ξανά για το ατύχημα της Αλεξίας. Η Ειρήνη της τηλεφωνεί, αλλά, το κινητό της Μαρίνας είναι κλειστό. Η Ειρήνη βρίσκει στο γραφείο του Χριστόφορου τη φωτογραφία με τα παιδιά της Βαγγελιώς που είχε στείλει η Εύα στον Χριστόφορο και διαβάζει το απειλητικό μήνυμα πίσω απ΄ τη φωτογραφία. Καταλαβαίνει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος, αλλά, ο Φίλιππος της δίνει μια άλλη εξήγηση γι΄ αυτό. Η Ειρήνη δεν ξέρει τι να πιστέψει. Η Εύα ρωτάει τον Θέμη γιατί έδιωξε τη Λίλιαν απ΄ τη δουλειά, ενώ η Κρίστια πάει στη Λίλιαν κι εκείνη της αποκαλύπτει πως είναι έγκυος απ΄ τον Θέμη. Η Ειρήνη λέει στη Σοφία για τις υποψίες της ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και η Σοφία τρομάζει στην ιδέα ότι ο Κυριάκος είναι τόσο κοντά στην Ειρήνη. Το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος, το λέει στον Χριστόφορο κι εκείνος θέλει να μάθει τι έχει σκοπό να κάνει η Εύα γι΄ αυτό, ενώ η Λίλιαν μαθαίνει ότι η Λουίζα επισκέφθηκε τον γιατρό της και πάει έξαλλη να της ζητήσει το λόγο.

Δευτέρα 31 Ιουλίου επ.67&68

Δευτέρα 31 Ιουλίου επ.67&68

Η Ειρήνη ρωτάει την Εύα, αν ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος. Η Εύα προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι, της λέει την ίδια δικαιολογία, που της είπε κι ο Χριστόφορος, αλλά, η Ειρήνη δεν την πιστεύει και την πιέζει να της πει την αλήθεια. Ο Στέφανος λέει στον Νικόλα ότι θα εκβιάσει τον Γιάννο, δήθεν ότι έχει αποδείξεις εις βάρος του, για να τον κάνει να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε τον Γεωργίου. Ο Νικόλας προσπαθεί να τον πείσει να μην το κάνει, γιατί είναι επικίνδυνο και μαλώνουν ξανά. Η Λίλιαν μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά την πτώση της απ΄ τη σκάλα στο σπίτι του Άρη και ο Άρης αγωνιά για το αν έχασε ή όχι το μωρό. Ο Μάρκος τηλεφωνεί στην Ειρήνη για να μάθει, αν βρήκε κάτι για τον Κυριάκο, αλλά, η Ειρήνη του τα μασάει. Υποψιασμένος πως η Ειρήνη αποφάσισε να τα παρατήσει, λέει στην Κρίστια ότι θα τον ψάξει μόνος του και της ζητάει να τον βοηθήσει. Η Κρίστια, που ξέρει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος, προσπαθεί να τον αποτρέψει. Ο Γιάννος συνεχίζει να ψάχνει για τη Μαρίνα και η Ειρήνη του λέει πως δεν ήταν σε καμία πτήση από Κύπρο για το εξωτερικό. Ο Γιάννος παίρνει ένα ανώνυμο, απειλητικό μήνυμα στο κινητό του σε σχέση με το φόνο του Γεωργίου και αποφασίζει να μάθει ποιος του το έστειλε. Η Μαρκέλλα με τον Φίλιππο προσπαθούν να βρουν τη Ραφαέλλα Δρόσου, την κοπέλα του Χρυσοχόου, ελπίζοντας ότι θα τους βοηθήσει ν΄ αποδείξουν πως ο Γιάννος ήταν το καρφί του. Δεν είναι, όμως, εύκολο να τη βρουν, αφού τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια. Ο Μάρκος λέει στην Κρίστια πως είναι αποφασισμένος να μάθει, αν ο Κυριάκος έχει σχέση με το ατύχημα της Αλεξίας. Η Κρίστια ανήσυχη γι΄ αυτό, το λέει στην Εύα και της ζητάει να κάνει κάτι για να μη μάθει ο Μάρκος πως ο Κυριάκος είναι ο Χριστόφορος. Ο Γιάννος πάει στο σπίτι του Χριστόφορου και τον ρωτάει πού είναι η Μαρίνα, ενώ ο Θέμης ψάχνει τη Λίλιαν και μαθαίνει πως είναι στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα, που είχε στο σπίτι του Άρη.

banner
Τρίτη 1 Aυγούστου επ69&70

Τρίτη 1 Aυγούστου επ69&70

Η Λίλιαν τηλεφωνεί στην Κρίστια και της λέει πως είναι στο νοσοκομείο και παραλίγο να χάσει το παιδί. Η Κρίστια πάει να τη δει και η Λίλιαν της λέει πως θέλει να κάνει μήνυση στη Λουίζα για σωματική βλάβη. Ο Άρης λέει στον Δώρο και στη Λουίζα ότι το μωρό της Λίλιαν είναι εντάξει, αλλά, η ίδια πιστεύει πως η Λουίζα την έριξε επίτηδες απ΄ τις σκάλες για να το χάσει. Η Σοφία λέει στον Αρίστο πως ο Κυριάκος είναι ο Χριστόφορος και θέλει να κάνει κάτι να προστατέψει την Ειρήνη απ΄ αυτόν. Ο Χριστόφορος ψάχνει ποιος έστειλε το απειλητικό μήνυμα στον Γιάννο και τσεκάρει τον Φίλιππο και τη Μαρκέλλα, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει το Στέφανο στην απόφαση που πήρε να εκβιάσει τον Γιάννο ότι δήθεν έχει αποδείξεις πως αυτός σκότωσε τον Γεωργίου. Η Εύα υποψιάζεται ότι κάτι της κρύβει ο Θέμης, που έχει σχέση με το ότι έδιωξε τη Λίλιαν από βοηθό του και κάνει μια απρόβλεπτη κίνηση για να μάθει τι συμβαίνει. Η Κρίστια πίνει στο σπίτι του Μάρκου και της ξεφεύγει πως η Εύα ξέρει πού είναι ο Κυριάκος. Η Ειρήνη λέει στη Σοφία και στον Αρίστο ότι δεν έχει σκοπό να πει στον Μάρκο πως ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και πως θα κλείσει την υπόθεση, πράγμα που ανακουφίζει τη Σοφία. Η Εύα καταλαβαίνει πως η Λίλιαν είναι έγκυος και ο Θέμης το παραδέχεται. Της λέει ότι δεν ξέρει, αν το παιδί είναι δικό του και μαλώνουν. Η Χριστίνα που είναι μπροστά στον καυγά, φεύγει ταραγμένη και πάει στο σπίτι του Άρη, ενώ ο Γιάννος μπαίνει στο σπίτι της Μαρκέλλας, αλλά, τον περιμένει μια έκπληξη

Τετάρτη 2 Αυγούστου επ71&72

Τετάρτη 2 Αυγούστου επ71&72

Ο Μάρκος λέει στην Εύα ότι ο Κυριάκος μπορεί να έχει σχέση με το ατύχημα της Αλεξίας και της ζητάει να του πει που είναι. Η Εύα επιμένει ότι δεν ξέρει και τον παρακαλεί να σταματήσει να τον ψάχνει και να το ξεχάσει. Η Μαρκέλλα συναντάει τη Μάγδα, την κολλητή της Ραφαέλλας, της κοπέλας του Χρυσοχόου και της λέει ότι την ψάχνει. Εκείνη, όμως, της λέει πως δεν είχε επαφή μαζί της εδώ κι έξι χρόνια από τότε που έφυγε απ΄ την Κύπρο. Ο Νικόλας παίρνει κρυφά το κινητό του Στέφανου απ΄ το οποίο έστειλε το απειλητικό μήνυμα στον Γιάννο κι ο Στέφανος νευριάζει και του λέει να του το πάει πίσω. Έρχεται, όμως, ένα μήνυμα απ΄ τον Γιάννο κι ο Νικόλας αποφασίζει να το συνεχίσει. Η Κρίστια φέρνει τη Λίλιαν στο σπίτι της απ΄ το νοσοκομείο και προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει μήνυση στη Λουίζα, η Λίλιαν, όμως, είναι αποφασισμένη να το κάνει. Η Μαρκέλλα λέει στον Χριστόφορο και στον Φίλιππο ότι τα ίχνη της Ραφαέλλας Δρόσου έχουν χαθεί εδώ κι έξι χρόνια και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κάποιος την έβγαλε απ΄ τη μέση κι αυτός πρέπει να είναι ο Γιάννος. Η Μαρκέλλα με τον Χριστόφορο φτάνουν στο σπίτι, αλλά, όταν η Μαρκέλλα χτυπάει, ο Γιάννος απειλεί τη Μάγδα με το όπλο του να μην της ανοίξει. Ο Θέμης πάει έξαλλος στη Λίλιαν και τις κατηγορεί με την Κρίστια ότι τα σχεδίασαν όλα μαζί για να μάθει η Εύα για την εγκυμοσύνη της Λίλιαν. Ο Γιάννος αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Στέφανος ξέρει ποιος του στέλνει τα μηνύματα. Το ίδιο κι η Ειρήνη, που ρωτάει τον Στέφανο, αλλά, αυτός δεν θέλει να της πει. Ο Χριστόφορος παίρνει τη Μαρκέλλα να μείνει σπίτι του, αλλά, ο Αντρέας αντιδράει. Ο Άρης πάει στον Χριστόφορο να τον ρωτήσει, αν θα καταθέσει υπέρ του Δώρου στη δίκη. Στο σπίτι της Ειρήνης, κόβουν την τούρτα των γενεθλίων της κι ενώ όλα φαίνονται να πάνε καλά, αφού η Ειρήνη αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση, μια ανακάλυψη θα ανατρέψει πάλι τα πάντα.

Πέμπτη 3 Αυγούστου επ73&74

Πέμπτη 3 Αυγούστου επ73&74

Ο Αρίστος αναγκάζεται να πει στην Ειρήνη ότι το σταυρουδάκι είναι της Ηλέκτρας κι ότι το άφησε σαν δώρο για τα γενέθλια της. Όταν μένουν μόνοι, η Σοφία τα βάζει μαζί του, που της είπε αυτό το ψέμα, αλλά, ο Αρίστος λέει πως τα μόνο που ήθελε, ήταν να τη βγάλει απ΄ τη δύσκολη θέση. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο ότι κάπου το έχει ξαναδεί αυτό το σταυρουδάκι, αλλά, δε μπορεί να θυμηθεί που. Ο Γιάννος απειλεί τον Νικόλα να σταματήσει το παιχνίδι με τα μηνύματα κι ο Νικόλας του ζητάει λεφτά, αλλιώς θα πάει το βίντεο στην Ασφάλεια. Ο Χριστόφορος λέει στη Μαρκέλλα και στον Φίλιππο ότι η φωτογραφία που πήραν απ΄ τη Μάγδα με τον Γιάννο και τον Χρυσοχόου δε μπορεί να τους βοηθήσει και πολύ, αλλά, πρέπει να βρουν τρόπο να τη χρησιμοποιήσουν εναντίον του. Η δίκη του Δώρου ξεκινάει και η Αμάλα καλείται να καταθέσει, ενώ η Κρίστια πάει και ρωτάει τον Χριστόφορο γιατί είπε στον Μάρκο ότι ο Κυριάκος έκανε κακό στην Αλεξία. Ο Χριστόφορος κάνει μια προσπάθεια να πείσει τον Μάρκο ότι ο Κυριάκος σκότωσε την Αλεξία και να τον ξεχάσει, αλλά, ο Μάρκος δεν τον πιστεύει και κατηγορεί και την Κρίστια ότι ξέρει που είναι ο Κυριάκος και του λέει ψέματα. Η Λίλιαν βλέπει την Εύα καθώς φεύγει απ΄ το πανεπιστήμιο, όπου είχε πάει να μιλήσει με τον Θέμη και της ζητάει να μιλήσουν. Η Εύα δε θέλει και ο Θέμης, που τις βλέπει από μακριά, ξεσπάει εναντίον της Λίλιαν. Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει τον Γιάννο ότι είναι με το μέρος του και του λέει το σχέδιο του να ξεσκεπάσουν τον Νικόλα, που στέλνει στον Γιάννο τα απειλητικά μηνύματα. Ο Νικόλας λέει στη Μαρκέλλα για το σχέδιο τους με τον Στέφανο να παγιδέψουν τον Γιάννο, αλλά, όταν το ακούει ο Χριστόφορος τους λέει να καθίσουν ήσυχοι κι ότι θα το αναλάβει αυτός. Η Κρίστια πάει στην Εύα και της λέει ότι δεν αντέχει να λέει άλλο ψέματα στο Μάρκο για τον Κυριάκο, ενώ ένα τηλεφώνημα σε μια φίλη της Μαρίνας στην Βηρυτό, ωθεί τον Γιάννο να φωνάξει τον Χριστόφορο στο τμήμα.

banner
Παρασκευή 4 Αυγούστου επ75&76

Παρασκευή 4 Αυγούστου επ75&76

Ο Μάρκος ζητάει βοήθεια απ΄ την Ειρήνη για να βρει τον Κυριάκο. Η Ειρήνη που έρχεται σε δύσκολη θέση, αφού ξέρει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος, του λέει ότι έκλεισε την υπόθεση κι ότι δε μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Άρης λέει στη Λουίζα για τον καυγά του Θέμη και της Λίλιαν στο πανεπιστήμιο. Η Λουίζα ανήσυχη που ο Άρης παίρνει το μέρος της Λίλιαν, πάει στην Εύα και στη Χριστίνα να τους μιλήσει γι΄ αυτό. Ο Θέμης πίνει στο μαγαζί της Σοφίας και μιλάει στη Σοφία γι΄ αυτά που έγιναν με τη Λίλιαν. Η Σοφία τον συμβουλεύει να βρει τρόπο να ηρεμήσει τη Λίλιαν και να σκεφτεί ψύχραιμα να βρει μια λύση. Ο Γιάννος ανακρίνει τον Χριστόφορο για τη Μαρίνα κι επιμένει πως ο Χριστόφορος την έβγαλε απ΄ τη μέση και την εξαφάνισε. Ο Νικόλας λέει στον Στέφανο ότι κάνει πίσω στο σχέδιο να παγιδέψουν τον Γιάννο κι ο Στέφανος του λέει πως θα το συνεχίσει μόνος του. Ο Άρης πάει να δει πώς είναι η Λίλιαν, γιατί ανησυχεί γι΄ αυτήν, αλλά, αυτή τον διώχνει, ενώ η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος πήρε κρυφά απ΄ το τμήμα το φάκελο της υπόθεσης. Ο Θέμης πάει στη Λίλιαν σε μια προσπάθεια να την μαλακώσει, όπως τον συμβούλεψε η Σοφία, αλλά, αυτή θέλει να τηλεφωνήσει στην Εύα να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Ο Θέμης προσπαθώντας να την εμποδίσει, τη ρίχνει κάτω και η Λίλιαν έχει αιμορραγία και χάνει το παιδί. Ο Μάρκος ζητάει συγνώμη απ΄ την Ειρήνη που πήρε τον φάκελο της υπόθεσης απ΄ το γραφείο της, αλλά, της ξεκαθαρίζει ότι είναι αποφασισμένος να ψάξει να βρει τον Κυριάκο με τη βοήθεια αυτών που ανακάλυψε, διαβάζοντας τα στοιχεία στο φάκελο. Η Ειρήνη νιώθει τύψεις που δε μπορεί να πει στον Μάρκο ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και το λέει στον Φίλιππο. Ο Χριστόφορος ρωτάει τον Φίλιππο, αν έχει το νούμερο του κινητού που χρησιμοποιούσε ο Χρυσοχόου έξι χρόνια πριν. Ο Φίλιππος το βρίσκει και τον ρωτάει τι έχει σκοπό να κάνει. Η Ειρήνη γυρίζει σπίτι της με τον φάκελο της υπόθεσης κι ο Αρίστος τον βλέπει θορυβημένος. Η Λίλιαν μαθαίνει πως έχασε το παιδί της και κατηγορεί τον Θέμη γι΄ αυτό. Η Κρίστια πάει στον Μάρκο, επειδή νιώθει τύψεις που είναι αναγκασμένη να του κρύψει την αλήθεια για τον πατέρα του κι αυτός της λέει πως θα πάει στη Βηρυτό να μάθει που βρίσκεται ο Κυριάκος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα