Follow us

"Το Προξενιό της Ιουλίας" | Δείτε για πρώτη φορά όλο το καστ μαζί

Οι πρώτες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της σειράς "Το Προξενιό της Ιουλίας"

Το προξενιό της Ιουλίας

"Το Προξενιό της Ιουλίας", η νέα φιλόδοξη σειρά του Alpha που έρχεται να διαδεχθεί το "Αυτή η νύχτα μένει", μπαίνει σε φάση τελικής προετοιμασίας.

Πριν λίγες ημέρες, οι πρωταγωνιστές της σειράς βρέθηκαν όλοι μαζί για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου υπό την καθοδήγηση του πολυγραφότατου Νίκου Απειρανθίτη, που υπογράφει το σενάριο, και το άγρυπνο βλέμμα του Νίκου Κρητικού, που σκηνοθετεί τη σειρά.

Μεταξύ του καστ βρέθηκε και ο Αδάμ Μπουσδούκος, ο οποίος ταξίδεψε από τη Γερμανία για να συναντήσει τους συμπρωταγωνιστές του. Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός που έχει πολλές διακρίσεις στην καριέρα του, συμμετέχει για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά.

Η δραματική σειρά εποχής είναι εμπνευσμένη από το υπέροχο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη "Το προξενιό της Ιουλίας", εκδόσεις Ψυχογιός.

Στο "Προξενιό της Ιουλίας" πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης. Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος. Η σειρά βγαίνει στον Alpha σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη – Primavisione.

Δες φωτογραφίες!

Ηλίας Μελέτης, Ευγενία Ξυγκόρου

Γιάννος Περλέγκας, Άννα Μάσχα

Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας

banner

Ελισάβετ Μουτάφη, Ευγενία Ξυγκόρου

Το προξενιό της Ιουλίας

Σίσσυ Τουμάση, Δημήτρης Αλεξανδρής, Χριστίνα Μαθιουλάκη

banner

Δημήτρης Αλεξανδρής, Άννα Μάσχα, Άνταμ Μπουσδούκος

Νίκος Απειρανθίτης & Νίκος Κρητικός

Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άνταμ Μπουσδούκος

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα