Follow us

Το "World Party" επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από επτά χρόνια

Ξανά μαζί τηλεοπτικά ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Γιώργος Μαυρίδης - Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Κατσινόπουλος

Τις δυνάμεις τους ενώνουν ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τη συμφιλίωσή τους τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας "On Time" αναφέρει ότι το "World Party", η εκπομπή που έφερε την υπογραφή τους και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει στους δέκτες μας, επτά χρόνια μετά την αυλαία στον Alpha.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ταξιδιωτική εκπομπή θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Μαυρίδη.

Η επιστροφή του "World Party", σύμφωνα με τις πληροφορίες της "On Time", προορίζεται για το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν θα βρει τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του "Dragons' Den".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το "World Party" προβλήθηκε πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το 2013, μέσα από την ΕΤ3. Στη συνέχεια, μετακόμισε στον Alpha για δύο χρόνια μέχρι και το 2016.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα