Follow us

Αυτή είναι η καλοκαιρινή εκπομπή του Action 24! Ο παρουσιαστής & όσα θέλεις να ξέρεις

Τα πάντα για την ενημερωτική εκπομπή που έρχεται στο Action 24 την καλοκαιρινή σεζόν

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Action 24 logo

"Καλοκαιρινή ζώνη" είναι ο τίτλος της ενημερωτικής εκπομπής που θα βγει στον αέρα του Action 24 με παρουσιαστή τον Νίκο Υποφάντη.

Όπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο μέσα από επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η εκπομπή με τον Νίκο Υποφάντη κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Ιουλίου και δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά στις 07:00.

Η επίσημη ανακοίνωση του Action 24 για την "Καλοκαιρινή ζώνη"

Ο Νίκος Υποφάντης έρχεται στο ACTION 24 με την "Καλοκαιρινή ζώνη", από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου και για μία βδομάδα καθημερινά στις 07:00

Ο Δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης παρουσιάζει στο ACTION 24 την "Καλοκαιρινή ζώνη", η οποία κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 24 Ιουλίου και θα προβάλλεται για μία βδομάδα καθημερινά στις 07:00.

Ο Νίκος Υποφάντης, οι ανταποκριτές και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού που έχει την Ενημέρωση σε πρώτο πλάνο, βρίσκονται στα σημεία των εξελίξεων και μέσω της συχνότητας του ACTION 24 μεταδίδουν γρήγορα και έγκυρα όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τα γεγονότα από την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου και για μία βδομάδα καθημερινά στις 07:00 το πρωί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα