Follow us

Νέο πρόσωπο στο "Maestro" - Η αποκάλυψη για τη guest εμφάνιση στη δεύτερη σεζόν

Η αποκάλυψη το πρόσωπο που εισβάλλει για λίγο στο "Maestro 2"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Maestro

Για την guest εμφάνισή της στον δεύτερο κύκλο της του "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μίλησε η Λένα Παπαληγούρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το "Τύπος Tv".

Αρχικά, για το πώς προέκυψε η συνεργασία, η ίδια σημείωσε: "Θα κάνω guest εμφάνιση στο "Maestro". Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτήν την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το ναι!".

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, η Λένα Παπαληγούρα θα υποδυθεί την αδελφή του Αντίνοου Αλμπάνη στη σειρά: "Θα κάνω την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη, που έρχεται όταν αυτός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα για να τον βοηθήσει να πάρει απόφαση".

Σε άλλο σημείο, η Λένα Παπαληγούρα μοιράστηκε όσα μπορούσε για τη συνέχεια του "Όρκου" της ΕΡΤ: "Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην Εριέττα είναι ότι σιγά - σιγά αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της. Στον δεύτερο και τρίτο κύκλο θα δούμε πρόσωπα από το παρελθόν της ηρωίδας να εισβάλλουν, είναι μία γυναίκα που περισσότερα κρύβει παρά αποκαλύπτει. Θα δούμε πράξεις που εξηγηθούν στο μέλλον και αφορούν στο παρελθόν της. Φαίνεται δυναμική αλλά έχει περάσει πολλά . Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, συν το ότι είναι γιατρός, με κέντρισαν. Τρελαίνομαι για τα ιατρικά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα