Follow us

Το μυστικό της πεταλούδας | Η Αλεξία επιστρέφει και αντιμετωπίζει τον Χριστόφορο! Όλες οι εξελίξεις

Όλες οι πληροφορίες για τα νέα επεισόδια της σειρας "Το μυστικό της πεταλούδας"

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Η σειρά "Το μυστικό της πεταλούδας" επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του Open στις 16:45.

Όσα είδαμε στα επεισόδια του Σαββάτου

Ο Χριστόφορος περιμένει απάντηση απ΄ την Εύα στο μήνυμα του, αλλά, αυτή δεν του απαντάει. Ο Θέμης εκλιπαρεί την Εύα να μην πάει να τον συναντήσει, γιατί φοβάται πως θα της κάνει κακό. Ο Άρης με τη Χριστίνα περνάνε να τσεκάρουν τον Δώρο μετά το φαγητό στο σπίτι της Εύας και τον βρίσκουν να κοιμάται στον καναπέ μεθυσμένος. Η Χριστίνα δε θέλει να τον αφήσουν μόνο και αποφασίζουν να μείνουν εκεί το βράδυ. Ο Φίλιππος λέει στην Ειρήνη τι έγινε και άφησε το Σώμα της Αστυνομίας, αλλά, η Ειρήνη αποκοιμιέται στον καναπέ. Η Σοφία που δεν τη βρίσκει σπίτι ανησυχεί και την παίρνει τηλέφωνο. Ακούει έκπληκτη τον Φίλιππο, που απαντάει. Ο Στέφανος βρίσκει στο σπίτι την Αμάλα με τον Σταύρο. Του λένε πως ο πατέρας του Σταύρου άλλαξε γνώμη και τον αφήνει να μένει εκεί τα βράδια. Ο Στέφανος, όμως, νιώθει πως κάτι δεν πάει καλά. Την επομένη ο Χριστόφορος παίρνει μήνυμα απ΄ την Εύα να συναντηθούν.

Ας δούμε αναλυτικά όλα όσα θα μας απασχολήσουν στα νέα επεισόδια.

Κυριακή 9 Ιουλίου επ 27&28

Κυριακή 9 Ιουλίου επ 27&28

Η Αλεξία τηλεφωνεί στη Μάρω, που της λέει πως ο Χριστόφορος δεν έχει γυρίσει σπίτι. Η Αλεξία αποφασίζει να γυρίσει και να αντιμετωπίσει τον Χριστόφορο. Ο Μάρκος δε θέλει να την αφήσει μόνη της και πάει μαζί της. Η Εύα έχει δέσει τον Χριστόφορο και του λέει πως θα τον κρατήσει εκεί μέχρι να θυμηθεί τι έκανε σ΄ αυτήν και στα παιδιά τους. Πάνω στη συμπλοκή και στον καβγά του με την Εύα, ο Χριστόφορος τραυματίζεται σοβαρά με μαχαίρι. Ο Γιάννος έχει συλλάβει τη Μαρκέλλα μετά την έφοδο στη λέσχη της και της προτείνει να ομολογήσει πως αυτή έβαλε την κόκα στο σπίτι του Μάρκου για να τη βοηθήσει ν΄ απαλλαγεί απ΄ τις κατηγορίες. Η Λίλιαν λέει στο Θέμη πως ανησυχεί για τη Χριστίνα, γιατί πριν από κάποια χρόνια ο Άρης είχε μπλέξει με ναρκωτικά. Ο Μάρκος συλλαμβάνεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Χριστόφορου, που είναι στο χειρουργείο. Ο Μάρκος ανακρίνεται στο τμήμα και λέει πως δεν μαχαίρωσε αυτός τον Χριστόφορο. Η Αλεξία επιβεβαιώνει την κατάθεση του, ότι πήγαν μαζί στο χωριό μετά το μήνυμα, που πήρε από κάποιο άγνωστο νούμερο. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος που ανησυχεί πολύ για το τι συνέβη στον Χριστόφορο, πάει στο σπίτι του Θέμη και τον ρωτάει, αν η Εύα είναι με τον Χριστόφορο. Ο Θέμης του λέει πως είναι στην Αθήνα, αλλά, όταν τηλεφωνεί στη γειτόνισσα τους στην Αθήνα να τσεκάρει στο σπίτι τους, καταλαβαίνει πως η Εύα του είπε ψέματα. Η Εύα πάει σ΄ ένα ξενοδοχείο και περιμένει με αγωνία να μάθει απ΄ τις ειδήσεις, αν ο Χριστόφορος είναι ζωντανός.

Δευτέρα 10 Ιουλίου επ 29&30

Δευτέρα 10 Ιουλίου επ 29&30

Ο Φίλιππος στο νοσοκομείο αγωνιά για τον Χριστόφορο, όταν πάει η Μαρκέλλα να δει πώς είναι ο Χριστόφορος. Απ΄ την αντίδραση της, όταν τον βλέπει, ο Φίλιππος καταλαβαίνει ότι τον νοιάζεται ακόμα. Ο Θέμης λέει στη Χρστίνα ότι η Εύα πήγε για λίγες μέρες στην Αθήνα και η Χριστίνα τον ρωτάει, αν χωρίζουν. Παρ΄ όλο που ο Θέμης το αρνείται, η Χριστίνα νιώθει πως κάτι συνέβη με τους γονείς της. Η Σοφία λέει στον Αρίστο ότι η Βαγγελιώ Λοϊζου είναι στη Λευκωσία. Ο Μάρκος ζητάει να κάνει ένα τηλεφώνημα και παίρνει τον Σάββα. Του λέει πως είναι εντάξει και του ζητάει να μην πάει από εκεί να τον δει. Ο Χριστόφορος ξυπνάει μετά το χειρουργείο. Ο Φίλιππος είναι δίπλα του και τον ρωτάει, αν τον μαχαίρωσε ο Μάρκος. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο ότι πιστεύει πως ο Κυριάκος Βασιλείου μαχαίρωσε τον Χριστόφορο. Η Σοφία, που φοβάται μήπως η Ειρήνη βρει τη Βαγγελιώ, την παρακαλεί ν΄ αφήσει την υπόθεση. Ο Χριστόφορος, που αναρρώνει στο νοσοκομείο, θυμάται πως τον μαχαίρωσε η Εύα. Ο Θέμης πίνει μόνος του στο σπίτι και η Λίλιαν που ανησυχεί γι΄ αυτόν, πάει να τον βρει. Η Χριστίνα βρίσκει χάπια στο σπίτι και ρωτάει τον Άρη, αν είναι δικά του. Ο Άρης καταλαβαίνει ότι τα έβαλε η Λίλιαν εκεί και την απειλεί ότι θα το μετανιώσει. Ο Γιάννος ανακαλεί την άδεια της Ειρήνης και πάνε με τον Στέφανο να πάρουν κατάθεση απ΄ τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο και να μάθουν ποιος τον μαχαίρωσε.

Τρίτη 11 Ιουλίου επ 31&32

Τρίτη 11 Ιουλίου επ 31&32

Η Σοφία πάει έξω απ΄ το σπίτι της Εύας, αλλά, αντί για την Εύα συναντάει τον Θέμη. Ο Χριστόφορος λέει στον Στέφανο και στην Ειρήνη ότι ο Κυριάκος Βασιλείου ήταν φίλος του στο Λίβανο, αλλά, χάθηκαν πριν χρόνια. Ο Στέφανος δεν τον πιστεύει και γίνεται έξαλλος μαζί του. Ο Θέμης λέει στη Λίλιαν ότι η Εύα γύρισε, αλλά, δεν της λέει τι έκανε. Η Εύα πάει να βρει την Αλεξία μήπως μάθει γιατί συνέλαβαν το Μάρκο για την απόπειρα εναντίον του Χριστόφορου, ενώ ο Χριστόφορος φεύγει απ΄ το νοσοκομείο πριν του δώσουν εξιτήριο. Η Σοφία λέει στην Ηλέκτρα ότι γνώρισε το Θέμη Κασσιμάτη, ενώ ο Στέφανος ανακαλύπτει ότι η Αμάλα με τον Σταύρο δεν πήγαν σχολείο και δεν ξέρει κανείς πού είναι. Η Εύα ρωτάει τον Χριστόφορο γιατί δεν είπε στην αστυνομία ότι τον μαχαίρωσε αυτή κι όχι ο Μάρκος. Ο Στέφανος με το Νικόλα ψάχνουν τα παιδιά και μαλώνουν. Ο Στέφανος του λέει να σκεφτεί κάποιο μέρος που μπορεί να άρεσε στον γιο του να πάει. Η Μάρω παρακαλεί τον Χριστόφορο να συγχωρέσει την Αλεξία και να κάνουν μια προσπάθεια να τα βρουν για χάρη του παιδιού. Ο Χριστόφορος της το υπόσχεται, αλλά, έχει άλλο σχέδιο στο μυαλό του. Η Εύα έχει τύψεις για τη σύλληψη του Μάρκου. Θέλει να τον βοηθήσει χωρίς να εκτεθεί η ίδια, αλλά, δεν ξέρει πώς. Ο Φίλιππος ρωτάει την Ειρήνη πώς βρέθηκε στο σπίτι της Βαγγελιώς στο χωριό και συνέλαβε τον Μάρκο. Αυτή του λέει πως ψάχνει τη Βαγγελιώ να της πει ότι ο γιος της ζει. Ο Φίλιππος το ακούει άναυδος.

banner
Τετάρτη 12 Ιουλίου επ 33&34

Τετάρτη 12 Ιουλίου επ 33&34

Η Ειρήνη πάει στο χωριό και συναντάει τη Δώρα, που της λέει πως ο Μάρκος είχε πάει εκεί πριν καιρό και ρωτούσε για τη Βαγγελιώ. Της λέει πως είχε πάει και μια φίλη της Βαγγελιώς. Ο Νικόλας πάει στο τμήμα και λέει στο Μάρκο ότι θέλει ν΄ αναλάβει την υπεράσπιση του. Η Εύα συναντιέται με τη Χριστίνα και της δίνει το σκουλαρίκι που βρήκε δίπλα στον καναπέ, νομίζοντας πως είναι δικό της. Η Χριστίνα το δείχνει στον Άρη, που καταλαβαίνει πως είναι της Λίλιαν. Ο Θέμης πάει στο μεζεδοπωλείο της Σοφίας, που τον βλέπει έκπληκτη. Ο Χριστόφορος λέει στη Μαρκέλλα να πάει απ΄ το σπίτι του, αλλά, έρχεται η Αλεξία και τους βλέπει καθισμένους δίπλα δίπλα στον καναπέ. Η Μάρω ρωτάει την Αλεξία, αν ο Χριστόφορος έχει ξαναγίνει βίαιος μαζί της. Αυτή λέει όχι, αλλά, η Μάρω είναι ανήσυχη. Η Αλεξία λέει στον Χριστόφορο πως αν της επιτεθεί ξανά, θα πάρει τον γιο τους και θα φύγει, αλλά, αυτός την απειλεί να μην τολμήσει να το κάνει. Η Σοφία πάει τον Θέμη, που έχει πιει λίγο παραπάνω, σπίτι του και συναντάει την Εύα. Ο Άρης λέει στη Λίλιαν πως η Εύα βρήκε το σκουλαρίκι της στο σπίτι και τη ρωτάει αν έκανε έρωτα με τον Θέμη. Η Ειρήνη επιμένει πως ο Μάρκος τους κρύβει κάτι και είναι αποφασισμένη να βρει τι. Η Μαρκέλλα λέει στον Φίλιππο πως θα αρχίσει να σκαλίζει πάλι για το θάνατο της Άννας για να βρει ποιος ευθύνεται γι΄ αυτό. Ο Φίλιππος ανήσυχος, την προειδοποιεί πως μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Πέμπτη 13 Ιουλίου επ 35&36

Πέμπτη 13 Ιουλίου επ 35&36

Η Λίλιαν πάει στην Εύα με πρόφαση πως νοιάζεται για τη Χριστίνα, αλλά, με σκοπό να μάθει αν ο Θέμης με την Εύα χωρίζουν. Η Χριστίνα δείχνει στον Θέμη το σκουλαρίκι, που βρήκε η Εύα στο σπίτι και τον ρωτάει ποιας είναι. Ο Στέφανος ζητάει απ΄ το Νικόλα να βοηθήσει το Δώρο. Ο Νικόλας πάει στη φυλακή να δει το Δώρο, αλλά, αυτός του λέει πως ο Στέφανος τα έχει με τη Λουίζα. Η Μαρκέλλα λέει στον Φίλιππο πως ο Πολυβίου μπήκε στο σπίτι της το προηγούμενο βράδυ και προφανώς της έχει στήσει κάποια παγίδα. Η Μαρίνα, που ανησυχεί για τον Χριστόφορο, έρχεται στη Λευκωσία απ΄ τη Βηρυτό και βλέπει έκπληκτη το Χριστόφορο να φέρεται σκληρά στην Αλεξία. Η Δώρα πάει στο τμήμα για να περιγράψει τη «φίλη» της Βαγγελιώς και να κάνουν το σκίτσο της. Η Ειρήνη τώρα έχει στα χέρια της το σκίτσο της Εύας και είναι αποφασισμένη να τη βρει.Η Μαρκέλλα συλλαμβάνεται απ΄ τη Δίωξη ναρκωτικών με την κατηγορία ότι αυτή έβαλε τα ναρκωτικά το σπίτι του Μάρκου. Ο Χριστόφορος λέει στη Μαρίνα τι έγινε 25 χρόνια πριν και ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου. Η Εύα πάει στη φυλακή να δει τον Μάρκο για να μάθει πως βρέθηκε στο σπίτι στο χωριό μετά τον τραυματισμό του Χριστόφορου. Μετά λέει στον Θέμη πως θέλει να τον βοηθήσει και να του βρει έναν καλό δικηγόρο. Ο Μάρκος απαλλάσσεται απ΄ τις κατηγορίες για τα ναρκωτικά και η Ειρήνη πάει στη φυλακή να του το πει. Αυτός της λέει για την επίσκεψη της Εύας, που τον παραξένεψε. Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο για τη σύλληψη της Μαρκέλλας και ότι το έστησε ο Γιάννος. Ο Χριστόφορος αποφασίζει να δράσει για να βοηθήσει τη Μαρκέλλα.

Παρασκευή 14 Ιουλίου επ 37&38

Παρασκευή 14 Ιουλίου επ 37&38

Ο Φίλιππος έχει πάει για φαγητό στο σπίτι της Ειρήνης. Τον ειδοποιούν, όμως, απ΄ το νοσοκομείο ότι ο Χριστόφορος είναι εκεί και φεύγουν με την Ειρήνη. Όταν μένουν μόνες, η Ηλέκτρα λέει στη Σοφία ότι ο Φίλιππος ξέρει πως η Εύα Κασσιμάτη είναι η Βαγγελιώ Λοϊζου, αλλά, δεν της το έχει πει. Η Μαρίνα ανησυχεί για τον Χριστόφορο, που λείπει ώρες και η Αλεξία το βλέπει. Τη ρωτάει, αν είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Ειρήνη με τον Φίλιππο περιμένουν με αγωνία τον Χριστόφορο να βγει απ΄ το χειρουργείο, ενώ ο Νικόλας λέει στον Στέφανο πως η Μαρκέλλα πιστεύει ότι ο Πολυβίου έβαλε τα αποτυπώματα της στα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του Μάρκου. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο για την Ελίζα, την κοπέλα, που είδε κοντά στο σημείο που επιτέθηκαν στον Χριστόφορο και πιστεύει πως ξέρει κάτι, αλλά, φοβήθηκε να της το πει. Η Λίλιαν συναντάει την Κρίστια Ιωάννου, την νεαρή δικηγόρο, που ήταν φοιτήτρια της και της λέει πως ο Θέμης χρειάζεται τη βοήθεια της. Της ζητάει να μάθει, αν ο Θέμης έχει σκοπό να ζητήσει διαζύγιο απ΄ την Εύα. Η Ηλέκτρα ρωτάει τον Φίλιππο γιατί δεν είπε στην Ειρήνη ότι ξέρει πού είναι η Βαγγελιώ Λοϊζου. Ο Χριστόφορος ξυπνάει στο νοσοκομείο και η Μαρίνα είναι κοντά του. Μετά από λίγο πάει κι ο Φίλιππος και ρωτάει τον Χριστόφορο ποιος τον χτύπησε. Η Αλεξία θέλει να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Χριστόφορο, αλλά, η Μαρίνα της λέει πως εκείνος δε θέλει να τη δει. Η Αλεξία θυμώνει μαζί της και τη διώχνει απ΄ το σπίτι. Η Ειρήνη διαβάζει την κατάθεση του ζευγαριού, που βρήκε χτυπημένο τον Χριστόφορο, όταν παίρνει ένα τηλεφώνημα που αλλάζει την τροπή της υπόθεσης.

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα