Follow us

Μαύρο Ρόδο | Όλες οι εξελίξεις μέχρι το μεγάλο φινάλε

Τα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA "Μαύρο Ρόδο" έρχονται από την Κυριακή 2 έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Μαύρο Ρόδο

Τα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA "Μαύρο Ρόδο" έρχονται από την Κυριακή 2 έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Μία ιστορία αγάπης που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Ένας μεγάλος έρωτας που συνάντησε πολλά εμπόδια. Δύο νέα παιδιά που ξεπέρασαν τις αναστολές τους με σκοπό να βρουν την ευτυχία.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ μάς προσκαλούν στο φινάλε της μοναδικής τους ιστορίας. Θα καταφέρει να νικήσει η αληθινή αγάπη;

Όλα όσα θα δούμε από την Κυριακή 2 έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου:

Επεισόδιο 136 (Κυριακή 2 Ιουλίου στις 22:50)
Ο Θέμης μαθαίνει ότι μάλλον τον έχουν δηλητηριάσει. Η ταυτότητα του Φρέντι αποκαλύπτεται. Ο Καστρινός αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης. Η Τασούλα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη Γιάννα και τον Σταυρίνο. Η αντίδραση του Σταυρίνου, όμως, της δείχνει πώς ίσως η σχέση τους να έχει ακόμα ελπίδες. Ο Λευτέρης με τον Μανόλη βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης και κατηγορούνται για την κλοπή των εικόνων. Ο Σαράντος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει αδρανής μπροστά σε μία τέτοια αδικία. Απαιτεί από την Πολυξένη να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Ευτυχία πείθει τον Γεράσιμο να παραδοθεί. Η αστυνομία φτάνει στον αχυρώνα. Η Ελισάβετ απευθύνεται, για πρώτη φορά, στο αγέννητο μωρό της. Η Φιλαρέτη  πάει στην Πάτρα, εκλιπαρώντας να μάθει ποιος είναι ο γιος της. Θα αντέξει να αντικρίσει το βλέμμα του παιδιού που τόσα χρόνια
αναζητά;

Επεισόδιο 137 (Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 22:50)
Ο Καστρινός ενημερώνεται από τον γιατρό του για το δηλητήριο στο αίμα του. Το κινητό του Φρέντι δίνει σήμα και η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να το εντοπίσει. Η Φιλαρέτη βρίσκεται έξω από την πόρτα του Βίκου και αντιμετωπίζει για πρώτη φορά το σκληρό πρόσωπο του γιου της. Ο Γεράσιμος το σκάει από την αστυνομία. Ο Λευτέρης κατηγορείται για την κλοπή των εικόνων. Κάποιοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι η Πολυξένη βρίσκεται πίσω από την σκευωρία εις βάρος του Λευτέρη. Η Ελισάβετ έχει επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της και ο γιατρός της λέει πως πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Η Κύρα επιστρέφει από την κόλαση.

Επεισόδιο 138 (Τρίτη 4 Ιουλίου στις 22:50)
Η Ελισάβετ μπαίνει στο νοσοκομείο. Η Φιλαρέτη παρακολουθεί κρυφά την Αλεξία με σκοπό να την οδηγήσει στον Βίκο. Ο Πέτρος και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν ότι η Πολυξένη κρύβεται πίσω από το τηλεφώνημα στις Αρχές και ενημερώνουν την αστυνομία. Η Ευτυχία κάνει προσπάθειες να πείσει τον Γεράσιμο να παραδοθεί. Η απρόσμενη επιστροφή της Κύρας σοκάρει την Αλεξία. Ο Θέμης ενώνει τις δυνάμεις του μαζί της για να πάρουν εκδίκηση από τον Βίκο. Η Ελισάβετ μαθαίνει το φύλο του μωρού που περιμένει. Με ποιο τρόπο θα καταφέρει ο Πέτρος να της δείξει ότιπραγματικά νοιάζεται για εκείνη; Ο Βίκος συναντά τη  Φιλαρέτη.

banner

Επεισόδιο 139 (Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 22:50) 
Η Πολυξένη οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και οι κουβέντες που ανταλλάσσουν με τον Λευτέρη είναι βαριές. Ο Βίκος εμφανίζεται στο μοναστήρι και ζητά από τη Φιλαρέτη να τον κρύψει. Εκείνη δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Η παρουσία του την πονά, η απουσία της από τη ζωή του, περισσότερο. Ο Φρέντι έχει μια πληροφορία για τον Βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό. Η Αλεξία μαθαίνει όλη την αλήθεια από την Κύρα για την απαγωγή της. Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και αντιμετωπίζει την οργή της Κασσιανής και του Μητροπολίτη. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ συναντιούνται έξω από τη Μονή και εκείνη του αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού τους. Τη σκηνή παρακολουθεί ο Γεράσιμος και συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ.

Επεισόδια 140 & 141 (Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21:00)
H Ευτυχία έχει ένα κακό προαίσθημα. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ, αντικρίζοντας τον κρεμασμένο Γεράσιμο. H Κασσιανή είναι σε δύσκολη θέση, καθώς η Πολυξένη αποφασίζει να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες. O Θέμης και η Κύρα τοποθετούν κοριό και παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας. Η Αλεξία μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βίκο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.  Η Ευτυχία καταρρέει μπροστά στο άψυχο σώμα του γιου της. Η Ελισάβετ βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Πέτρου.   Ο Πέτρος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Ελισάβετ για τον θάνατο του Γεράσιμου. Η Κασσιανή, φυλακισμένη, ζητάει μετάνοια από τον Μητροπολίτη. Η Φιλαρέτη βοηθάει τον Βίκο να φύγει κρυφά από το μοναστήρι, όταν παράλληλα έρχεται στο χωριό ο Θέμης που τον ψάχνει για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Η Αλεξία έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο. Θα καταφέρει να ξεφύγει ο Βίκος από τον Θέμη; Τι θα συμβεί στην τελευταία συνάντηση του Βίκου με την Φιλαρέτη; Ποιο θα είναι το τέλος της σχέσης του Πέτρου με την Ελισάβετ;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα