Follow us

Ο Γιώργης Τσουρής συνεχίζει στο Θέατρο Ιλίσια - Βολονάκης

Οι επιτυχίες του Γιωργή Τσουρή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, συνεχίζονται

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΣΟΥΡΗΣ

Το τελευταίο έργο του Γιωργή Τσουρή, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ επιστρέφει στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης για 2 η χρονιά, μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτικούς.

Η παράσταση που την προηγούμενη θεατρική σαιζόν συγκίνησε όσο λίγες, και έγινε "viral" από την πρώτη κιόλας βδομάδα, κάνει ξανά πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.
Το "Μακριά από Παιδιά", είναι μια ιστορία για τα παιδιά που δεν έγιναν γονείς και για τους γονείς που παρέμειναν για πάντα παιδιά. Μια ιστορία για τον απλό, καθημερινό άνθρωπο, που μια μοιραία μέρα "συναντάει" τα όρια της ύπαρξής του. Η Κωμωδία, το Δράμα και το Μυστήριο, συμπλέκονται και αφηγούνται το ταξίδι του καθενός μας για την αποδοχή και τη διαχείριση του ανήλικου εαυτού μας, με την ελπίδα να συνυπάρξουμε με όρους ειλικρίνειας και αγάπης.

Ο Γιώργης Τσουρής συνεχίζει στο Θέατρο Ιλίσια - Βολονάκης

Την ίδια περίοδο, στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια, συνεχίζει η παράσταση-φαινόμενο 170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ, για 5 η χρονιά, από 14 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο (απογευματινή) και Κυριακή (βραδινή). Η παράσταση, που χάρισε στον συγγραφέα και ηθοποιό Γιωργή Τσουρή το βραβείο "Δημήτρης Χορν", μετά από 4 χρόνια αλλεπάλληλων SOLD- OUT, παίρνει μια ακόμα παράταση για λίγες παραστάσεις, και υπόσχεται άφθονο γέλιο και δράση, σε ένα οικογενειακό
"ρινγκ" 170 τετραγωνικών.
Τα "170 τετραγωνικά (MOONWALK)", με άξονα το εδώ και το τώρα της Ελλάδας, ξεδιπλώνει μια ιστορία με πολύ αγωνία, χιούμορ και σκληρό ρεαλισμό, που συνδυάζει έντονες κωμικές και δραματικές στιγμές. Μια τραγωδία "για όλη την οικογένεια", με πρόσωπα της διπλανής μας πόρτας και καταστάσεις ακραίες και συνάμα αναγνωρίσιμες.
Τα έργα "Μακριά από παιδιά" και "170 τετραγωνικά", αποτελούν τα δύο από τα τρία έργα της δραματική τριλογίας - που ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια από τον θεατρικό οργανισμό MA NON TROPPO, με τον "Χαρτοπόλεμο". Την σκηνοθεσία ολόκληρης της τριλογίας υπογράφει ο Γιώργος Παλούμπης.

170 ΤΜ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα