Follow us

Ρεκόρ βραβεύσεων για την Ελένη Φουρειρα στα MAD VMA

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το καινούργιο της τραγούδι.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα με την εμφάνισή της στα φετινά MAD Video Music Awards καθώς έκανε ρεκόρ βραβεύσεων. Αυτό, ταυτόχρονα με τη μεγάλη περιοδεία "Reborn Tour".

Η δημοφιλής pop star είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι, την ώρα που το πρόσφατο single "Oh Mami" παραμένει στις πρώτες θέσεις στα digital streams και το YouTube.

Ρεκόρ βραβεύσεων για την Ελένη Φουρειρα στα MAD VMA


Στα φετινά VMA, η Ελένη Φουρέιρα, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη καλλιτέχνης, η οποόια εδώ και 10 χρόνια συνεχίζει να αποσπά 3 βραβεία στην ίδια διοργάνωση. Συγκεκριμένα, κέρδισε τα βραβεία Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης Ποπ, Viral Τραγούδι Της Χρονιάς για το "El Telephone" και Video Της Χρονιάς για τη version του "El Tepephone" με τους FY, Mente Fuerte, Tranno, Bobito και Ayman.

Τη στιγμή που το πρόσφατο single της "Oh Mami", με τον Mc Daddy, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, έχοντας ήδη ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο views σε λίγες ημέρες, σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι, με τίτλο "Κόλλημα", το οποίο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στα MAD Video Music Awards.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα