Follow us

Μόνο στο Yupiii! Ο Παράδεισος των κυριών - Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε!

Έτσι θα ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Ο Παράδεισος των κυριών

Η δραματική σειρά εποχής "Ο Παράδεισος των κυριών" ολοκληρώνει τον πρώτο του κύκλο στον Alpha, με ένα φινάλε που θα καθηλώσει.

O γάμος της πολύπαθης Μιράντας και τον Ντίνου σκιάζεται από ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, που αμαυρώνει την πιο λαμπερή μέρα του έρωτά τους. Τελικά, καταφέρνουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά το σοκ που έχουν υποστεί οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους έχει αφήσει τα σημάδια του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Η απώλεια του μωρού και η δολοφονία του Τσακομίδη από τον Δονάτο έχουν "θολώσει" την επισφράγιση του μεγάλου έρωτα της Μιράντας και του Ντίνου. Με εξαίρεση την πικραμένη Αμαλία, που συνειδητοποιεί ότι χάνει αμετάκλητα τον έρωτα της ζωής της, Ντίνο, από τη βιολογική της μητέρα, Μιράντα, όλοι νιώθουν πολύ συγκινημένοι και ενθουσιασμένοι με το γάμο, καθώς η πολύπαθη κακοποιημένη Μιράντα έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι επιτέλους η ζωή τής χαμογελά.

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

Ένας εφιάλτης σκιάζει την Αμαλία και το μέλλον της, όταν ο θετός της πατέρας Χριστόφορος της αποκαλύπτει ότι η Μιράντα είναι η αληθινή της μητέρα και είναι ανεπιθύμητο παιδί ενός αποτρόπαιου βιασμού από τον αστυνόμο Χρηστίδη. Δόθηκε στο ίδρυμα της θετής θείας της Βικτώριας και από εκεί την πήρε και την υιοθέτησε ο Μπουραντάς. Η Αμαλία είναι αποφασισμένη να πει την αλήθεια στη Μιράντα και να τη συναντήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ωστόσο, η Ματούλα κάνει ό,τι μπορεί για να την αποτρέψει, συμβουλεύοντάς τη να της μιλήσει αργότερα, καθώς οι σοκαριστικές εξελίξεις, με την αποβολή του μωρού, τη δολοφονία του βιαστή της Χρηστίδη από τον πατέρα της Δονάτο και η αποκάλυψη ότι ήταν θύμα βιασμού και η αδελφή της, έχουν ταράξει πολύ τη Μιράντα.

ΔΙΑΛΥΣΗ

Η Πιπίτσα και ο Μάρκος βλέπουν ότι ο γάμος τους δεν έχει μέλλον και παίρνουν τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουν. Το χάσμα μεταξύ τους μοιάζει αγεφύρωτο. Η κόρη τους Γεωργία συγκατοικεί πλέον με τον Πάρη, ενώ ο γιος τους Στέφανος είναι έτοιμος να φύγει για το εξωτερικό. Προτού αναχωρήσει από την Ελλάδα, όμως, είναι αποφασισμένος να πει όλη την αλήθεια για το βαρύ μυστικό που κουβαλάει στους γονείς του: είναι ομοφυλόφιλος και φεύγει, γιατί πια δεν αντέχει να ζει μέσα στο ψέμα και την υποκρισία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα