Follow us

Η πρώτη συνέντευξη της Καϊλή μετά την αποφυλάκιση: "Είχα παραλύσει από τον τρόμο - Δεν είχα ρόλο στην υπόθεση"

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της παραχώρησε η Εύα Καΐλή στην εφημερίδα "Liberation".

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Εύα Καϊλή

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της παραχώρησε η Εύα Καΐλή στην εφημερίδα "Liberation".

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, ένα μήνα πριν την απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών να αφαιρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης, το οποίο της είχε επιβληθεί ως περιοριστικός όρος. Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα, αναφέρθηκε στις σκέψεις και στα συναισθήματα που της γέννησε η εμπλοκή της στο σκάνδαλο "Qatargate".

Αναφερόμενη στην ημέρα της σύλληψής της, δήλωσε: "Είχα παραλύσει από τρόμο", ενώ επέμεινε λέγοντας: "δεν έχει κανέναν ρόλο στην υπόθεση". Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της στο κύκλωμα για το οποίο της έχουν απαγγελθεί βαριές κατηγορίες, σημείωσε:

"Με έβαλαν στη φυλακή για κάτι στο οποίο δεν ήμουν μπλεγμένη. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στις συζητήσεις μεταξύ Πάντσέρι και Τζόρτζι τις οποίες η αστυνομία άκουγε για ένα χρόνο. Όλα τα χρήματα ήταν δικά τους και το είπαν στον δικαστή. Είναι τόσο προφανές ότι δεν έχω κανέναν ρόλο σε αυτή την υπόθεση".

Η κυρία Καϊλή επέμεινε, επίσης, πως ούτε γνώριζε, ούτε είχε δει ποτέ τα χρήματα τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της την ημέρα που συνελήφθησαν τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι. "Τον εμπιστεύτηκα απόλυτα. Έχω ζήσει σχέσεις στις οποίες δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Δεν εμπιστευόμουν και δεν το ήθελα αυτό μαζί του. Δεν είχα δει ποτέ αυτά τα χρήματα", ανέφερε η Εύα Καϊλή και πρόσθεσε: "Δεν υπάρχουν λογαριασμοί στο εξωτερικό, στη Ρωσία, την Κύπρο ή τον Παναμά. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όλα δηλώνονται. Και έλεγξαν και ξαναήλεγξαν. Και τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπήρχαν στα χαρτονομίσματα".

Πηγή thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα