Follow us

Από την πόλη έως το νησί | Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο αέρινα summer looks σύμφωνα με τη Βασιλική Ρούσσου

Τα styling combos που θα ενθουσιάσουν κάθε fashionista.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ
ρουσσου

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή για πολλούς λόγους. Το πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις δίνουν τη θέση τους στη διασκέδαση και τη χαλάρωση, ενώ η δική μας προσοχή επικεντρώνεται στις εξορμήσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς. Λίγο πριν ξεκινήσεις να οργανώνουμε τις αποσκευές μας όμως, χρειάζεται να έχουμε κάνει το απαραίτητο shopping και να έχουμε εμπλουτίσει τη γκαρνταρόμπα μας με ρούχα που θα ευχαριστηθούμε να φοράμε τόσο στην πόλη όσο και στο νησί.

Η επιλογή του brand, που θα εμπιστευτούμε φυσικά δεν είναι τυχαία. Ως συνειδητοποιημένες fashion lovers, θα προτιμήσουμε ένα ελληνικό brand με μακρά πορεία στον κόσμο της μόδας που έχει υιοθετήσει έναν πιο sustainable τρόπο παραγωγής. Εξίσου απαραίτητο; Να δημιουργεί ρούχα που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα και έχουν ως στόχο να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο ξεχωρίσαμε τη limited συλλογή Zoe Black by Helmi, για την υλοποίηση της οποίας χρησιμοποιήθηκαν κυρίως βιώσιμα υλικά και ύλες, κάνοντας έτσι πράξη την ιδέα της Helmi για μία συλλογή που είναι φτιαγμένη με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Γιατί την ξεχωρίσαμε; Η limited συλλογή Zoe Black by Helmi αποτελείται από καλοκαιρινά υφάσματα, αέρινες και άνετες γραμμές και ιδιαίτερα σχέδια, τα οποία πρόκειται να ικανοποιήσουν ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista. Φορέματα, twin sets, ψηλόμεσα σορτς, πουκάμισα και εντυπωσιακά αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο στην πόλη όσο και στο νησί.

Σε περίπτωση όμως που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη στιλιστική έμπνευση, τα νέα είναι ευχάριστα. Η Βασιλική Ρούσσου φωτογραφήθηκε με τα πιο καλοκαιρινά looks, προτείνοντας σου συνδυασμούς που είναι σίγουρο πως θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις τους επόμενους μήνες.

Summer Look 1

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία χωρίς να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο στιλ σου είναι να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με ρούχα σε αέρινες γραμμές. Ένα co-ord από τη νέα συλλογή της Zoe Black by Helmi που αποτελείται από τοπ και maxi φούστα με γραμμικό μοτίβο σε μπεζ και μαύρο χρώμα όπως αυτό που επέλεξε η Βασιλική Ρούσσου είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις. Ολοκλήρωσε το summer look της με μία ψάθινη ζώνη που τόνισε τη μέση της και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες. Άνετο, cool και ιδανικό για τις ημέρες που θέλεις να είσαι κομψή από το πρωί έως το βράδυ.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα