Follow us

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι στη βαλίτσα σου για την πρώτη long weekend απόδραση του καλοκαιριού

Τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου στην εξόρμηση σου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
funky

Η εποχή της ανεμελιάς και της ξεγνοιασιάς έφτασε και το πρώτο που μας φέρνει κοντά στο καλοκαίρι είναι αναμφίβολα τα καλοκαιρινά ρούχα τα οποία αναδιοργανώνουμε στην ντουλάπα μας όπως και τα κομμάτια στα οποία θα επενδύσουμε. Τα σύνολα τα οποία επιλέγουμε το καλοκαίρι παίζουν άμεσο ρόλο στο πόσο άνετα και όμορφα αισθανόμαστε με τον εαυτό μας, κάτι απαραίτητο στην ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση που επιθυμούμε να έχουμε.

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού είναι μια ανάσα μακριά και η προετοιμασία της βαλίτσας είναι κάτι το οποίο θέλει σκέψη και οργάνωση έτσι ώστε να πάρω αυτά τα οποία χρειάζομαι αλλά και αυτά τα οποία θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μου και την εμπειρία μου. Για το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα βρεθώ στην Πάρο και αποφάσισα να στραφώ στη Funky Buddha και την καλοκαιρινή κολεξιόν της για τα κομμάτια κλειδιά που θα με ανανεώσουν.

Το πρώτο που χρειάζομαι για να απολαύσω το τριήμερο μου στην Πάρο είναι αναμφίβολα ένα stylish μαγιό γι’αυτό και επέλεξα δύο ολόσωμα μαγιό από την Funky Buddha, το ένα με floral μοτίβο με μια απαλή ροζ απόχρωση να επικρατεί, ιδανικό για να το συνδυάσω με την ψηλόμεση wide leg παντελόνα της Funky Buddha και για τις βόλτες στα σοκάκια της νησιού μετά το μπάνιο μου. Το δεύτερο μαγιό που επέλεξα, ένα ολόσωμο μαγιό με μαύρο με λευκό εμπριμέ print μπορεί επίσης να φορεθεί με τη λευκή παντελονα ή με τη mini ψηλόμεση φούστα σε violet απόχρωση για ένα περισσότερο bold ή απογευματινό look.

Και εφόσον οι μέρες είναι τρεις, και επειδή πάντα παίρνω κάτι παραπάνω μαζί μου γιατί δεν ξέρω τι θα έχω διάθεση να φορέσω εκείνη την στιγμή, επέλεξα το λευκό top που δένει στο λαιμό μοιάζοντας με παρεό και δίνει μια island vibe νότα, το οποίο θα συνδυάσω είτε με την εμπριμέ maxi φούστα σε πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις, ενώ σε άλλο σύνολο θα την συνδυάσω με τη λευκή wide παντελόνα που προανέφερα, όλα από τη νέα κολεξιόν της Funky Buddha.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Akis’ Food Tour | Ο Άκης Πετρετζίκης ταξιδεύει στην Κρήτη

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα μοναδικό επεισόδιο "Akis’ Food Tour", στην Κρήτη, την Κυριακή 21 Απριλίου στις 20:00, στον Alpha.

18 Απρ 2024 07:00