Follow us

Πώς να αποκτήσεις την ωραιότερη επιδερμίδα που είχες ποτέ και να αναβάλεις το ραντεβού με τον πλαστικό

Η Σουζάνα Κεγγίτση αποκαλύπτει ποιο είναι το ελληνικό skincare brand που εμπιστεύεται για την ανανέωση της επιδερμίδας της λίγο πριν το καλοκαίρι.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
σουζανα

Καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, το μακιγιάζ γίνεται ολοένα πιο ελαφρύ με τα foundations και τα κραγιόν να δίνουν τη θέση τους σε αντηλιακά με χρώμα και ενυδατικά glosses. Αυτό σημαίνει πως η επιθυμία για μια αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα είναι πιο έντονη από ποτέ. Τώρα είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις λίγο παραπάνω στην περιποίηση της επιδερμίδας σου, κάνοντας θεραπείες στην αισθητικό σου, αλλά -το κυριότερο- ακολουθώντας μια ρουτίνα περιποίησης για τις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Το απόλυτο beauty it girl, η Σουζάνα Κεγγίτση μάς αποκάλυψε τι κάνει εκείνη για να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή της επιδερμίδας της και να αναβάλλει το ραντεβού με τον πλαστικό.

Όπως μας είπε, λίγο πριν τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές της εμπιστεύθηκε την επιδερμίδα της στα χέρια των ειδικών της Juliette Armand, της ελληνικής, οικογενειακής εταιρείας επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 από τους χημικούς Ιουλία Αρμάγου και Μιχάλη Παπαευστρατίου με σκοπό την έρευνα νέων συνταγών στον τομέα της ομορφιάς, καταθέτοντας στα εργαστήρια τις προσωπικές τους αξίες. Το αποτέλεσμα; Περισσότερα από 200 καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα με μέγιστη συγκέντρωση ενεργών συστατικών και στοχευμένες και εξειδικευμένες δράσεις.

Η Σουζάνα έκανε την ολοκληρωμένη στοχευμένη καλλυντική θεραπεία Thavma των Skin Boosters, εναλλακτική του botox για ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Η τεχνολογία Effectox της Juliette Armand σε συνδυασμό με το πλέον εξελιγμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς συστατικών "Cosmetic Drones” επιταχύνει τις φυσιολογικές βιοχημικές διεργασίες του δέρματος που αναστέλλουν τη δημιουργία γραμμών έκφρασης, αμβλύνουν τη χαλάρωση και διατηρούν την υδατική του ισορροπία.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα