Follow us

O Όρκος ΙΙ | Το συγκλονιστικό φινάλε της σεζόν

Όλα όσα θα γίνουν στα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Τα δέκα συγκλονιστικά επεισόδια του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς, "Ο Όρκος ΙΙ", σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, ολοκληρώνονται το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στις 22:00.

Ραντεβού την επόμενη σεζόν, με τα νέα επεισόδια της ανατρεπτικής σειράς, γεμάτα αγωνία, μυστήριο και καταιγιστική δράση, που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές στην ΕΡΤ1.

Επεισόδιο 9ο:

Επεισόδιο 9ο: "Το φαίνεσθαι"

Κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη, πόσο μάλλον ο Φίλιππος που ψάχνει σε όλο το νοσοκομείο τις εξετάσεις που τον οδήγησαν στη λάθος διάγνωση. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Νικήτα Στεργίου αποκαλύπτουν δηλητηρίαση και η Αστυνομία ζητάει από τους γιατρούς να καταθέσουν ό,τι ξέρουν. Η Μαριτίνα βρίσκει στο σπίτι της ένα φάρμακο που την προβληματίζει, ενώ η Θάλεια μαθαίνει για την αρρώστια του πατέρα της και κατηγορεί τον Ραφαήλ, που της το κράτησε κρυφό. Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Αραβαντινός, εκπρόσωπος της οικογένειας Στεργίου, μηνύει τον Φίλιππο για δολοφονία εκ προμελέτης, κι εκείνος συνειδητοποιεί ότι είναι ο στόχος ενός καλοσχεδιασμένου κόλπου.

Επεισόδιο 10ο (τελευταίο του πρώτου κύκλου):

Επεισόδιο 10ο (τελευταίο του πρώτου κύκλου): "Ο όρκος"

Ο Φίλιππος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και όσοι τον γνωρίζουν καλούνται να καταθέσουν στο δικαστήριο. Ο θείος του, Περικλής Ραζής, αναμετριέται στη δικαστική αίθουσα με τον Αλέξανδρο Αραβαντινό, και ο όρκος του Ιπποκράτη, που έχει δώσει ο Φίλιππος, αμφισβητείται. Ο κατηγορούμενος κρίνεται προφυλακιστέος μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης για το αν τελικά θα αθωωθεί ή θα καταδικαστεί…

banner
banner
banner
banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα