Follow us

Ο Παράδεισος των κυριών - Γιάννης Ασκάρογλου: "Η Βικτώρια συλλαμβάνεται"

Όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Ασκάρογλου για τα επόμενα επεισόδια της σειράς "Ο Παράδεισος των κυριών"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Γιάννης Ασκάρογλου

Ο Γιάννης Ασκάρογλου, ο τηλεοπτικός "Σωτήρης" του "Παράδεισου των κυριών" μίλησε στη Χρύσα Παχούμη και στον "Τηλεθεατής" για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Ένας αστυνομικός τη δεκαετία του ’60 -εξουσία πάνω απ’ όλα και οικογενειάρχης-, παίζοντας με τη φωτιά του παράνομου έρωτα, δεν φοβάται μήπως καεί;

Η πίστη του Σωτήρη στην ακεραιότητα και τη δικαιοσύνη είναι η ασπίδα του σε όποιο φόβο. Μέσα από την πίστη του σε ανιδιοτελείς αξίες αφήνεται στον έρωτα, όχι απέναντι σε αυτές. Ακόμα κι αν η επιθυμία έρχεται αντιμέτωπη με τους κοινωνικούς περιορισμούς της εποχής, το οφείλει στον εαυτό του, όπως όλοι μας, να είναι ελεύθερος, ενδεχομένως με κόστος για εκείνον και τους γύρω του.

Αν και ούτε η διαθεσιμότητα τον κλόνισε -απεναντίας μάχεται για το δίκιο και την αγάπη;

Παρότι η διαθεσιμότητα τον στενοχώρησε, πάλι η βαθιά πίστη του στο δίκαιο τον κάνει να δρα, να τολμά, να βρίσκει λύσεις.

...

Ο Θανάσης Χρηστίδης επιστρέφει στη φυλακή και ετοιμάζεται για το ταξίδι στον άλλο κόσμο;

Ο Χρηστίδης αποδεικνύεται δύσκολος "μάρτυρας”. Ο Σωτήρης ελπίζει μέχρι την τελευταία στιγμή στην κατάθεσή του για να ενοχοποιηθεί η Βικτώρια Καρτεζίνη. Και φυσικά φοβάται ότι δεν θα προλάβει. Έχουν ήδη αποπειραθεί πολλές φορές να τον δολοφονήσουν

Η Βικτώρια θα συλληφθεί;

Με τη βοήθεια μιας νέας μαρτυρίας, θα καταφέρει αυτό που προσπαθεί τόσο καιρό ο Σωτήρης, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο ήλπιζε.

Χειροπέδες θα φορέσει;

Οι μέθοδοι της Καρτεζίνη είναι πιο ύπουλες, οι χειροπέδες ίσως δεν αρκούν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα