Follow us

Το Open πρωτοπορεί - Η επίσημη ανακοίνωση

To OPEN ένωσε τις δυνάμεις του με την AdWEB

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
OPEN rnew

Το Ανοιχτό Κανάλι συνεργάστηκε με την AdWEB και υλοποίησαν τις πρώτες καμπάνιες Dynamic TV, όπως γνωστοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες από τον ίδιο τον σταθμό.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open

To OPEN είναι ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός που υλοποίησε καμπάνιες Dynamic TV Ads στην τηλεόραση με επιλογή γεωγραφικής στόχευσης.

To OPEN σε συνεργασία με την AdWEB υλοποίησαν τις πρώτες καμπάνιες Dynamic TV Ads με geo-targeting για μεγάλους διαφημιζόμενους.

H παραδοσιακή διαφήμιση πέρασε σε νέα εποχή και οι smart TV "χρησιμοποιήθηκαν" από το OPEN και την AdWEB με βάση τη γεωγραφική επιλογή του διαφημιζόμενου. Η πρώτη τηλεοπτική καμπάνια Dynamic TV Ads είναι πλέον γεγονός και ήταν αληθινά δυναμική καθώς προβλήθηκε σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή επιλογής του διαφημιζόμενου, ενώ η τεχνολογία έδινε real-time report αποδοτικότητας τηρώντας όλα τα IAB διεθνή standards.

Η τεχνολογία geo-targeting και η πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε επιτρέπει πλέον στον διαφημιζόμενο να κάνει πιο σοφές και ακριβείς επιλογές με βάση τη γεωγραφική στόχευση, αλλά και να παρακολουθεί ζωντανά την επίδοση στις "έξυπνες" τηλεοράσεις όπου εμφανίζεται.

Ο Βασίλης Τζανακάκης, CDO του OPEN Digital Group δήλωσε σχετικά: "Μετά από πολλούς μήνες σχεδιασμού και δοκιμών ανακοινώνουμε τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εισαγωγής δυναμικής διαφήμισης χαράζοντας το δρόμο για τη νέα εποχή της τηλεόρασης. Το OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρωτοπορεί και καινοτομεί στις τηλεοπτικές τεχνολογίες. Το DAI είναι ακόμη μία! Πλέον η εμπορική του διαθεσιμότητα πληρώντας όλα τα διεθνή standard λειτουργίας και απόδοσης είναι γεγονός".

Ο Σπύρος Παπαγεωργίου, CEO της AdWEB δήλωσε σχετικά: "Ξεκινά και στην Ελλάδα η εποχή της addressable TV και διαφήμισης. Είναι μια πραγματικότητα που θα προσφέρει στα brands τη δυνατότητα να ξεχάσουν την "pray & spray" προσέγγιση του παρελθόντος και να αποκτήσουν πρόσβαση σε στοχεύσεις υψηλής ακρίβειας. Ταυτόχρονα τα τηλεοπτικά κανάλια θα μπορέσουν να προσεγγίσουν νέες αγορές και διαφημιζόμενους και θα διεκδικήσουν δυναμικά διαφημιστικά κονδύλια που τώρα απορροφούν οι μεγάλες πλατφόρμες video του εξωτερικού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί με το OPEN πρωτοπορούμε και ανοίγουμε το νέο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα