Follow us

Εκλογές - Με τα παιδιά του στο εκλογικό κέντρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο θα ξημερώσει ακόμη καλύτερη μέρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον περίμενε αλλά και όσους συνάντησε από τα άλλα εκλογικά τμήματα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο εβδομο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στο εκλογικό κέντρο, ο οποίος του ευχηθηκε καλή επιτυχία και χρόναι πολλά για τον γιο του Κωνσταντίνο.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από την κόρη του και τον γιο του. Μαζί του ήταν και η Νίκη Κεραμέως.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον περίμενε αλλά και όσους συνάντησε από τα άλλα εκλογικά τμήματα.

Να σημειωθεί πως στο 7 δημοστικό σχολείο Κηφισιάς ήταν και πολλοί δημοσιογράφοι από διεθνή μέσα.

Μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ο κ. Μητσοτάκης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες δήλωσε:

"Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για υψηλότερους μίσθους και για περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας, για ένα αποτελεσματικότερο σύστημα υγείας, για μια πατρίδα πιο ισχυρή με ρποστατευμένα σύνορα, με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη. Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια ακόμη καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας".

Πηγή: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα