Follow us

5 νέα πρόσωπα της Ενημέρωσης που αξίζουν την προσοχή σου

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος "διαλέγει" 5 νεότερους εκπρόσωπους της Ενημέρωσης που σίγουρα θα σε απασχολήσουν στο μέλλον

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
5 νέα πρόσωπα της Ενημέρωσης που αξίζουν την προσοχή σου

Τους stars της μικρής οθόνης τους ξέρουμε, τους πρωταγωνιστές... νέας κοπής τους μάθαμε τα τελευταία χρόνια, ποιοι βρίσκονται όμως ένα βήμα πριν τη μεγάλη εκτόξευση των μετοχών τους στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης;

Λένα Φλυτζάνη

Η πρώην παρτενέρ του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, την τελευταία σεζόν θα λέγαμε πως έχει στρέψει δικαίως τα φώτα επάνω της. Είναι συμπαθέστατη, ενημερωμένη, οικεία χωρίς ίχνος διάθεσης για τηλε-δίκες. Η πρώτη φορά που την "πρόσεξα" και αντιλήφθηκα το επίθετό της ήταν όταν εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη από τους γονείς ενός θύματος γυναικοκτονίας, ξαναλέω στο "Σαββατοκύριακο παρέα" του ΣΚΑΪ. Αντιλαμβάνομαι πως οι παλαιότεροι... νέοι του χώρου θα πουν ότι ακόμα έχει χιλιόμετρα να διανύσει, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως είναι το πρώτο όνομα που γράφτηκε ότι θα αντικαταστήσει την Εύα Αντωνοπούλου, εφόσον εκείνη τερματίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, λέει κάτι.

Μίλτος Σακελλάρης

Ο Μίλτος Σακελλάρης είχε ταυτίσει το πρόσωπο του με τους ενημερωτικούς μαραθωνίους του ΣΚΑΪ. Είναι ένας μάχιμος ρεπόρτερ, που πλέον έχει δώσει εξετάσεις σε κάθε είδους έκτακτη είδηση. Αυτή την περίοδο, μετά από μία μάλλον ηχηρή μεταγραφή από το Φάληρο στο OPEN, ανήκει στο δυναμικό της Παιανίας συνεχίζοντας αυτό που ξέρει να κάνει τόσο καλά όσο λίγοι. Τον έχω δει ως πολεμικό ανταποκριτή, τον έχω δει να καλύπτει ζωντανά ρεπορτάζ από φονικές πυρκαγιές και να μην "κωλώνει" ακόμα και όταν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα έκαναν ρίψεις κυριολεκτικά πάνω του. Τον έχω δει σε κάθε είδους επικίνδυνη αποστολή δελτίου, ένας άξιος εκπρόσωπος της νέας γενιάς ρεπόρτερ που σίγουρα τον έχεις δει και εσύ παρακολουθώντας ειδήσεις.

Μάνια Αλιβιζάτου

Η εντυπωσιακή μελαχρινή ρεπόρτερ ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία για τα δικά μου δεδομένα από τον ΣΚΑΪ. Την ίδια περίοδο που έβλεπα μάλιστα και τη Μπάγια Αντωνοπούλου ως ρεπόρτερ στον ίδιο σταθμό και κάπως μπερδευόμουν. Στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν και εφόσον ήταν πλέον ακόμα ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο των ρεπορτάζ της Ενημέρωσης του Φαλήρου εντάχθηκε στο δυναμικό του MEGA. Πλέον είμαι σίγουρος πως όπου υπάρχει φυσική -κυρίως- καταστροφή, η Μάνια Αλιβιζάτου έχει μια ζωντανή σύνδεση με το δελτίο. Την παρακολουθώ κυρίως σε μεγάλα έκτακτα γεγονότα επικαιρότητας, όπως πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί κλπ. Δεν είναι και πολύ εύκολο να καλύπτεις τόσο δυσάρεστα γεγονότα, ωστόσο όταν το κάνεις έντιμα και με μέτρο, όλα κάνουν τελικά καλή εντύπωση.

Αλέξανδρος Γύγος

Ένας από τους δραστήριους ρεπόρτερ του αστυνομικού ρεπορτάζ στο STAR είναι ο Αλέξανδρος Γύγος. Με θητεία στον Alpha και το MEGA στο πρόσφατο παρελθόν, όπως βλέπω και στο instagram του, είναι ένα από τα άξια παιδιά του ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων. Ένα ακόμα παράδειγμα τέτοιας πορείας λοιπόν είναι και ο Αλέξανδρος Γύγος. Πρόσφατα έβλεπα κάποια ακόμα αστυνομικά ρεπορτάζ, που προλόγιζε η Μάρα Ζαχαρέα, και κατάλαβα πως έχει κάνει βήματα εξέλιξης.

Aλεξάνδρα Καϋμένου

Περισσότερο αναγνωρίσιμη από τους προαναφερθέντες, η Αλεξάνδρα Καϋμένου τα τελευταία χρόνια έχει μια διαρκώς εξελισσόμενη πορεία που αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς. Τα τελευταία χρόνια μπορείς να τη βρεις στα δελτία ειδήσεων του Alpha, ωστόσο στο ενεργητικό της έχει θητεία στο "Καλημέρα Ελλάδα", στις "Συνδέσεις" της ΕΡΤ1 ενώ παρουσίασε και τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ. Πήρε μεταγραφή για τον Alpha το περασμένο καλοκαίρι, όταν παρουσίασε και το καλοκαιρινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του σταθμού, μαζί με άλλους άξιους δημοσιογράφους από το δελτίο. Ένα ακόμα πρόσωπο που σίγουρα θα μας απασχολήσει το προσεχές διάστημα περισσότερο.

----

Όπως καταλαβαίνετε και από τις προηγούμενες παραγράφους, ό,τι αξίζει ανάμεσα στο δυναμικό των δελτίων συνήθως μεταγράφεται κάθε δεύτερη σεζόν ώστε να αποκτά και περισσότερο χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα αλλά και καλύτερη θέση στην πυραμίδα της συντακτικής ομάδας που ανήκει. Αν συνεχίσω τη λίστα με τα ονόματα των άξιων συναδέλφων που εντοπίζω στα δελτία και στον τομέα Ενημέρωσης του κάθε σταθμού θα ξημερώσουμε.

Μπορώ να σας αναφέρω ενδεικτικά κάποια ακόμα και σας προκαλώ να τα "παρακολουθήσετε" την επόμενη φορά που θα συντονιστείτε για να δείτε ένα δελτίο ειδήσεων ή μια ενημερωτική εκπομπή. Ο Γιάννης Ζιάκας, ο Γιάννης Ρήγος, o Γιώργος Πρωτοψάλτης, ο Ιάσων Τσόλης και ο Αντώνης Κρητικός είναι κάποια ακόμα πρόσωπα, που πιθανότατα μαζί με κάποιους ακόμα συναδέλφους του θα μπορούσα να συμπεριλάβω σε ένα επόμενο κείμενο. Μέχρι τότε, οψόμεθα.

5 νέα πρόσωπα της Ενημέρωσης που αξίζουν την προσοχή σου

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα