Follow us

Μόνο στο Yupiii! Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια για τον Πετρή! Το αγριο ξέσπασμα εναντίον όλων

Η καπετάνισσα εκτός εαυτού στα επόμενα επεισόδια του "Σασμού"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Μαρία Τζομπανάκη - Σασμός

Η Καλλιόπη μαθαίνει ότι ο Αστέρης είναι πατέρας του Πετρή στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός". Η καπετάνισσα πρόκειται να βγει εκτός εαυτού με την εξέλιξη αυτή, ξεσπώντας άγρια σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Ο Βαγγέλης λέει στην Καλλιόπη πως η οικογένειά της της λέει ψέματα και ότι δεν καταλαβαίνει τι γίνεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Εκείνη μπαίνει σε σκέψεις με τα λόγια του και πιέζει τον Αστέρη να της πει τι τρέχει πίσω από την πλάτη της. Ο γιος της αναγκάζεται να της πει την αλήθεια για την πατρότητα του Πετρή. Η αποκάλυψη πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη και οδηγεί τον Αστέρη σε απελπισία.

Η οργή της τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Αμέσως πηγαίνει να βρει τη Βασιλική και της λέει ότι τόσο καιρό το γνώριζε και την κορόιδευε, κάνοντας πλάτες στην Αργυρώ. Μες στη νύχτα καλεί τον Παύλο στο τηλέφωνο και του λέει ότι πρόδωσε τη συμφωνία που είχαν κάνει για να κρατήσουν τα παιδιά μακριά! Λίγο αργότερα η καπετάνισσα, πληγωμένη από την αλήθεια για το παιδί, απειλεί θεούς και δαίμονες.

Φτάνει μάλιστα και στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Ακόμα και η συνήθως ψύχραιμη γιαγιά Ειρήνη ταράζεται από τα λόγια της καπετάνισσας και φοβάται για το τι θα συμβεί στο εξής. Η Καλλιόπη την κατηγορεί ότι, αν είχε δώσει το γράμμα της Ανθούλας στον Μάρκο, τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Η γιαγιά την αντιμετωπίζει στα ίσα, θυμίζοντάς της τις δολοφονίες που διέπραξαν ο άντρας της και ο γιος της, αλλά και τον τραυματισμό του Άγγελου από την ίδια! Μόλις η Μαρίνα μαθαίνει για τις απειλές της Καλλιόπης στη γιαγιά, αποφασίζει να πάει να συναντήσει το... θεριό. "Καλλιόπη, μαζέψου λίγο, μη θρηνήσουμε κι άλλους" της λέει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα