Follow us

J2US | Τα super hits του αυριανού Eurovision party και ο ανατρεπτικός guest κριτής

Τα τραγούδια που θα ακουστούν στο αφιερωματικό live του J2US στη Eurovision

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΘΗΣ
Νίκος Κοκλώνης

Στο show αυτής της εβδομάδας που εκτάκτως θα προβληθεί την Παρασκευή στις 21:00 στον Alpha, ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι μέσα από super hits της Eurovision που αγαπήθηκαν πολύ.

Ο Νίκος Κοκλώνης στο 11ο Live του "J2US" μας φιλοξενεί σε μια συναρπαστική βραδιά στον Alpha μαζί με τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θεσμού της Eurovision, τον Φωκά Ευαγγελινό.

Ποια όμως πασίγνωστα τραγούδια θα ακούσουμε; Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια θα τραγουδήσουν το "​My Number One​" που χάρισε τη νίκη στην Έλενα Παπαρίζου και την Ελλάδα, όπως και το νικητήριο "​Apres Toi​"​ της Βίκη Λέανδρος. Ακόμα αγαπημένες ελληνικές συμμετοχές όπως τα: "​Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου​"​, ​"​Μάθημα Σολφέζ​"​, "​Ελλάδα​χ​ώρα του ​φ​ωτός​", "​Άνοιξη", "​Τίποτα​"​, ​"​Shake ​ι​t​", "​Everything", "​Yassou Maria​", ​"​Opa!​", "​My ​s​ecret ​combination​"​ και ​"​Last Dance​"

Δε θα λείψουν όμως πέρα από τις ελληνικές συμμετοχές και οι δημοφιλείς συμμετοχές ξένων χωρών. Ενδειτικτικά κάποια ζευγάρια θα ερμηνεύσουν τα: ​"​Wild Dances​"​, ​"​Euphoria​"​, "​Τοy​"​,
"​Fuego​"​, ​"​Viva ​l​a ​d​iva​"​, ​"​Dancing ​l​asha​ t​umbai​"​, ​"​Baila el chiki-chiki​"​, "​Rise Like a Phoenix​"​, ​"Mata Hari​"​ .

Μένει να μάθουμε με ποιο τραγούδι θα κάνει έναρξη ο Νίκος Κοκλώνης και ​πώς θα επιμεληθεί αυτή τη φορά καλλιτεχνικά ο Φωκάς Ευαγγελινός performances που είχε απογειώσει και στη σκηνή της Eurovision. ​Ποια από τα παραπάνω τραγούδια θα ακούσουμε στη σκηνή του Just the 2 Of Us από τους καλλιτέχνες που τα ερμήνευσαν και στη σκηνή της Eurovision και ποια θα πουν τα ζευγάρια για το διαγωνιστικό μέρος του σόου; Θα δούμε την Καίτη Γαρμπή να ερμηνεύει το τραγούδι που ταξίδεψε τη φωνή της στα 90s σε ολόκληρη την Ευρώπη; Και πώς συνδέεται με το θεσμό της Eurovision ο ανατρεπτικός guest κριτής που θα υποδεχτεί στο J2US o one and only Νίκος Κοκλώνης;

Ένα live με πολλές εκπλήξεις έρχεται πιο θεαματικό από ποτέ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα