"Θυμάμαι την αγωνία που είχαμε για το πώς θα βγουν οι "Άγριες Μέλισσες" στον αέρα"

Ποιος έκανε την παραπάνω δήλωση για τις "Άγριες Μέλισσες"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Συνέντευξη στο περιοδικό "7 Μέρες Tv" και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος με αφορμή την επανάληψη της σειράς "Άγριες Μέλισσες"

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε ότι οι συμμετέχοντες της σειράς ένιωσαν συγκίνηση με την είδηση της επιστροφής των "Μελισσών" μέσα από το Μακεδονία Tv: "Υπάρχει μια συγκίνηση από όλους και μια αναπόληση για το πώς άρχισαν όλα. Πρέπει να θυμίσουμε πως, όταν ξεκίνησαν οι "Μέλισσες", η τηλεόραση ήταν ένα μαύρο τοπίο. Η μυθοπλασία αποτελούσε ανάμνηση και η προβολή της ενεργοποίησε όλα τα κανάλια. Αυτή η σειρά, με αυτό το σπουδαίο σενάριο και αυτή την εξαιρετική επιλογή συντελεστών, ξανάδωσε πίστη στο είδος. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παραγωγές που δημιουργούνται από τη σύλληψη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από δικά μας μυαλά".

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στα πρώτα γυρίσματα της σειράς, λέγοντας: "Θυμάμαι την αγωνία που είχαμε για το πώς θα βγει στον αέρα, τι εικόνα θα έχει. Καθημερινό και εποχής ήταν λίγο σαν ανέκδοτο! Ξεκινήσαμε και με πολύ απαιτητικές σκηνές. Ειδικά τα κορίτσια είχαν πολύ δύσκολο έργο. Από την άλλη, είχαμε αυτή τη χαρά και τη σιγουριά μέσα μας ότι κάνουμε κάτι καλό. Το νιώθεις όταν κάτι είναι πολύ ωραίο. Με το που διαβάζεις το σενάριο και βλέπεις τους ανθρώπους, λες "εδώ κάτι καλό γίνεται". Υπήρχε η αίσθηση της χαράς και της ευδαιμονίας, κάτι που δεν είναι δεδομένο στο επάγγελμα μας. Πάντα, στην αρχή μιας δουλειάς, ξεκινάς με την καλύτερη διάθεση αλλά δεν σημαίνει ότι θα σε δικαιώσει το αποτέλεσμα. Εδώ το καταλάβαινες από το πρώτο πλάνο ότι κάτι καλό γίνεται".