Follow us

Η Κατερίνα Χέλμη στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση

Η τελευταία εμφάνιση της Κατερίνας Χέλμη στη σειρά "ΖΩΗ" του ΑΝΤ1+

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΘΗΣ
Κατερίνα Χέλμη

Στη νέα σειρά του ΑΝΤ1+, "ΖΩΗ", έκανε την τελευταία εμφάνισή της η Κατερίνα Χέλμη, η οποία έφυγε μόλις πριν λίγες εβδομάδες από τη ζωή έχοντας αφήσει σημαντικό έργο στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Η σπουδαία ηθοποιός συμμετείχε στο έκτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή, 5 Μαΐου. Ο τελευταίος ρόλος της καριέρας της αφορά μια μεγαλοαστή κυρία, η οποία γίνεται ο φύλακας-άγγελος μιας γυναίκας εγκλωβισμένης σε έναν βίαιο γάμο.

Η δημιουργός της σειράς, Δωροθέα Πασχαλίδου, είπε για την Κατερίνα Χέλμη ότι: "Οι ωραιότερες ιστορίες λέγονται από εκείνους που ξέρουν πώς να τις πουν. Και η Κατερίνα μας ήξερε... Ήξερε πώς να πει την ιστορία του ρόλου της. Την αλήθεια του. Την αλήθεια της. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να πάρω ως σκηνοθέτης. Την ευχαριστώ. Θα την κρατώ μέσα μου για πάντα. Εκείνη και τα δώρα της". Ως ελάχιστο ευχαριστώ δημοσιεύτηκε ένα βίντεο από τη συμμετοχή της στη σειρά.

Παράλληλα, στο έκτο επεισόδιο θίγεται το ζήτημα της ενδοοικογενειακής και της έμφυλης βίας, καθώς οι πρωταγωνίστριες, Μαρία Καβογιάννη και Ευδοκία Ρουμελιώτη αποδεικνύουν ότι καμία γυναίκα δεν είναι μόνη νικώντας τον φόβο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα