Follow us

Κάνε ότι κοιμάσαι | Ο Λημνιός ζητάει από τον Μηνά να σκοτώσει την Άννα

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις

Η συγκλονιστική συνέχεια της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου "Κάνε ότι κοιμάσαι" έρχεται τη Δευτέρα 1η Μαΐου στις 22:00 με ένα νέο διπλό επεισόδιο.

Ενώ η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες απόδρασης του Μηνά από το νοσοκομείο, η Άννα πιέζει τη Βικτόρια να της δώσει πληροφορίες για τον Λημνιό απειλώντας την ότι θα μιλήσει στον Νικόλα. Στο μεταξύ, τα μέλη του κυκλώματος των τοκογλύφων συλλαμβάνονται κι έτσι ο Νικόλας μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια ποιοι ήταν οι άνθρωποι που είχαν μπλέξει τη γυναίκα του με τα υπέρογκα δάνεια. Ο Λάκης συναντάει τον παλιό του γνώριμο από το Πολεμικό Ναυτικό, τον Ματθαίο και ο Λημνιός ζητάει από τον Μηνά να σκοτώσει την Άννα.

Ας διαβάσουμε αναλυτικά όσα θα συμβούν:

Επεισόδιο 57ο

Επεισόδιο 57ο

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στις συνθήκες απόδρασης του Μηνά, αλλά οι υποψίες της Άννας εστιάζουν συγκεκριμένα στη Βικτόρια. Ο Νικόλας προσπαθεί να κρύψει την οργή του και να βρει πληροφορίες από τους ανθρώπους του Ματθαίου. Η Άννα πιέζει τη Βικτόρια να της δώσει πληροφορίες για τον Λημνιό και την απειλεί ότι θα μιλήσει στον Νικόλα για όσα γνωρίζει εναντίον της. Ο Στάθης και η Βικτόρια μετακομίζουν στο σπίτι του Νικόλα και προσπαθούν όλοι να εξοικειωθούν με τη νέα συγκατοίκηση.
Ο Πέτρος υποπτεύεται τον Ματθαίο και την πιθανή  εμπλοκή του, λόγω του σκίτσου που σχεδιάζει η αστυνομία από την κατάθεση ενός μάρτυρα. Ο Λημνιός ζητάει από τον Μηνά το αντάλλαγμα για τη βοήθεια που του παρείχε. Πρέπει να σκοτώσει την υπαστυνόμο.

Επεισόδιο 58ο

Επεισόδιο 58ο

Η αστυνομία συλλαμβάνει τα μέλη του κυκλώματος τοκογλύφων για τους οποίους δούλευε ο Μάνος. Ο Νικόλας μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια ποιοι ήταν οι άνθρωποι που είχαν μπλέξει τη γυναίκα του με τα υπέρογκα δάνεια. Ο Ίσσαρης διερευνά την εμπλοκή τους στους φόνους της δικηγόρου και του τραπεζικού υπαλλήλου.
Ο Νικόλας έρχεται σε σύγκρουση με τη Σοφία, η οποία ανησυχεί για τον Στάθη και την επιρροή της Βικτόριας μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο Λάκης συναντάει τον Ματθαίο, με τον οποίο δούλευαν στο παρελθόν μαζί στο Πολεμικό Ναυτικό.
Ο Χρήστος φλερτάρει τη Ζωή, κάτι που δημιουργεί ένταση στη σχέση της Νάσιας με τον Στάθη, ο οποίος θεωρεί ότι εκείνη το ενθάρρυνε, παρόλο που γνώριζε τις κακές του σχέσεις με τον πρώην κολλητό του. Ποια έκπληξη, όμως, περιμένει τον Στάθη;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα