Follow us

Μαύρο Ρόδο | Η Ελισάβετ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις

Μαύρο Ρόδο

Η δραματική σειρά του MEGA "Μαύρο Ρόδο" επιστρέφει από τη Δευτέρα 1η έως την Πέμπτη 4 Μαΐου με νέα συγκλονιστικά επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι ταράζει τις ισορροπίες ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Ας διαβάσουμε αναλυτικά όσα θα συμβούν:

Επεισόδιο 100 Δευτέρα 01/05

Επεισόδιο 100 Δευτέρα 01/05

Ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με την Ελισάβετ. Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη, όσο εκείνη μιλάει με τον Θέμη, και τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο. Ο Σαράντος κάνει πρόταση γάμου στη Γιάννα και η Αλεξία δίνει στον Βίκο τις πληροφορίες που έφτασαν στον Καστρινό για τον εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ για να απομακρύνουν από το μοναστήρι τα οστά του Διακοσάββα. Ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν μάθει για το δαχτυλίδι του Σαράντου;

Επεισόδιο 101 Τρίτη 02/05

Επεισόδιο 101 Τρίτη 02/05

Ο Πέτρος εξακολουθεί να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ. Η Θεοδότη διηγείται στην Ελισάβετ τη σπαρακτική δική της εμπειρία που την οδήγησε στο μοναστήρι, για να της δείξει πόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει ο έρωτας. Ο Σαράντος μαθαίνει ότι η Πολυξένη τού έστελνε τα ανώνυμα μέιλ για τον πατέρα του. Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Βίκου, η Βετάρα στρέφει τον Θέμη εναντίον του Μπάμπη, υποδεικνύοντας τον ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί η Κύρα που είναι σίγουρη ότι ο Βίκος είναι ο υπαίτιος της δολοφονίας; Η Φιλαρέτη βρίσκει τρόπο να εξωτερικεύσει την οργή της στην Κασσιανή. Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιπες μοναχές που θα τη δουν; Ο Βίκος κάνει δύο αποκαλύψεις στην Αλεξία.

Επεισόδιο 102 Τετάρτη 03/05

Επεισόδιο 102 Τετάρτη 03/05

Ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εκείνη κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στη μοναστική της ζωή. O Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες λένε, ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής, για να πάρει εκδίκηση. Ο Μπάμπης όμως καταφέρνει να διαφύγει, μάταια όμως, γιατί ύστερα από λίγο βρίσκεται νεκρός. O Σαράντος ανακαλύπτει ότι ο ανώνυμος αποστολέας των πληροφοριών που λαμβάνει για τα δάνεια του πατέρα του, είναι η Πολυξένη. O Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό. Η Κύρα όμως δεν πείθεται τόσο εύκολα. H Αλεξία αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Ελισάβετ, αυτό που θα αντικρίσει όμως φτάνοντας στο κελί της, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

banner
Επεισόδιο 103 Πέμπτη 04/05

Επεισόδιο 103 Πέμπτη 04/05

Η Ελισάβετ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η Αλεξία με τον Γεράσιμο προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Ένας αστυνομικός εμφανίζεται στο μαγαζί του Θέμη και του ζητά να προσέλθει στο τμήμα. Ακόμα ένας αναζητά τη Θάλεια. Η Γιάννα φεύγει με τον Σαράντο για την Τρίπολη. Δεν γνωρίζει όμως πώς το ίδιο κανονίζει και ο Σταυρίνος με την Τασούλα. Ο Πέτρος αδημονεί να μιλήσει με την Αλεξία και να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι. Εκείνη δεν απαντά στα τηλεφωνήματά του. Η Κασσιανή τοποθετεί, με τη βοήθεια του Μπόγρη, μία κάμερα στο κελί της Αυξεντίας. Θα έχει, έτσι, εικόνα της στιχομυθίας της με τη Φιλαρέτη, σχετικά με τα οστά του Διακοσάββα. Η βουλευτής Ντέπυ Φλογαΐτη Ζαμάνου εμφανίζεται έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, προσφέροντας στον Καστρινό βοήθεια. Με τι αντάλλαγμα όμως; Ο Βίκος, με το όπλο του γεμάτο σφαίρες, χτυπά το κουδούνι της Κύρας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα