Follow us

Στις 11 ο Μητσοτάκης στη Σακελλαροπούλου: Διαλύεται η Βουλή, τι θα επικαλεστεί για τις πρόωρες εκλογές

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 21ης Μαΐου μπαίνουν τα κόμματα - Ο Πρωθυπουργός υποβάλλει και επίσημα το αίτημα για τη διάλυση της Βουλής στην ΠτΔ.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 21ης Μαΐου μπαίνουν τα κόμματα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκέπτεται σήμερα στις 11:00 την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υποβάλλοντας και επίσημα το αίτημα για τη διάλυση της Βουλής. Το Προεδρικό Διάταγμα που θα την επικυρώνει, θα τοιχοκολληθεί στην είσοδο της Βουλής, λίγη ώρα αργότερα.

Ο Πρωθυπουργός, λίγο μετά τις 10.45 θα βγει απο το Μέγαρο Μαξίμου και θα ανηφορίσει προς το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα έχει έναν μίνι διάλογο με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικαλούμενος έναν εθνικό λόγο για την προκήρυξη των εκλογών που θα σχετίζεται με την οικονομία.

Αμέσως μετά, θα μεταδοθει το μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του για την πορεία της χώρας, για την διακυβέρνηση του αλλα και τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά. Δεν αποκλείεται να τονίσει εκ νέου τη σημασία της πρώτης κάλπης, που για τον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία είναι ζητούμενο να βγουν από αυτήν ισχυροί.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα